|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα και πάλι! εδώ και 6 ημερες έχω πρόβλημα με ένα κοράλλι (βλέπε φωτό) ξεκινάει να άνθηση μόλις ανάβουν οι λάμπες αλλα δεν τα καταφέρνει η είναι σε μερικά σημεία ανθισμένο, το άλλαξα θέση στο ενυδρείο και πρόσεξα ότι εκεί που το είχα πριν ,ένα κομμάτι του είχε μπει μέσα στην άμμο και πρέπει να είχε "ψιλο σαπισι" ,το σάπιο κομμάτι αφαιρέθηκε και άλλαξα θέση στο κοράλλι αλλα αυτό συνεχίζει τα ίδια.. όλα τα αλλα πάνε μια χαρά στο ενυδρείο με υπερβολική ανάπτυξη ,
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο αλήτης στη 2η φωτο, πως τα πάει με τα άλλα ζωντανά? |
|
||||
|
||||
![]()
μην σε αγχώνει , είναι πολύ ανθεκτικό , υπάρχει περίπτωση να είναι σε φάση που κάνει απολέπιση , το συγκεκριμένο ανήκει στην οικογένεια των γοργόνιων και αυτά όπως και τα σαρκόφυτα μένουν κλειστά για λίγο καιρό .υπόψιν Θέλει αρκετή κυκλοφορία .
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κυκλοφορία έχει μέτρια στο σημείο..Και σαν να έχει πάνω του καφέ άλγη..μείωσα το φωτισμό στις 11 ώρες γιατί σαν να μαζευόταν άλγη στον αραγονίτη.Τώρα ο χρόνος θα δείξει.. |
|
||||
|
||||
![]()
έχουμε ανανέωση καθώς άλλαξα λίγο το "στήσιμο" στο ενυδρειο και πρόσθεσα ένα seriatopora caliendrum με την ευγενική χορηγία του kostas82, σε ευχαριστώ πολύ !
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μου είχε ήδη σκοτώσει ένα κλοουνάκι! ![]() Τελικά τον βρήκα μέσα σε μια τρύπα σε έναν από τους βράχους που είχα ήδη βγάλει ![]() Δεν πιάνεται με απόχη, ίσως πιαστεί με παγίδα Σε τόσο μικρό ενυδρείο, μόνο προβλήματα θα δημιουργεί και θα φοβάσαι να βάλεις άλλα ζωντανά! |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ταραξιας εμενα ειναι στο σαμπ
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
στην αγγελία που έβαλα για χάρισμα δεν τα ήθελε κανένας , μήπως μπορώ να τα χαρίσω σε κάνα pet-shop? Τα κομμάτια τα έχω σφηνώσει μέσα στο βραχάκι δεν πάνε πουθενά το άλλο που είναι στην άμμο ακουμπισμένο στον βράχο το έβαλα επίτηδες μακριά από όλα δεν πιστεύω να φύγουν, τι προβλήματα μπορεί να κάνουν? Επίσης διαπίστωσα πως το ενυδρείο μου πάσχει από Calothrix διάβασα κάποιους τρόπου αντιμετώπισης ,εσείς τι έχετε να προτείνεται?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano reef | nicpapa | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 02-08-14 10:46 |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |