|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά - εάν κι εφόσον μπορείς - χρειάζεται να έχεις σε ένα ντουλάπι
1. Θερμαντήρα στα ίδια watt με τον κύριο θερμαντήρα του ενυδρείου 2. Αεραντλία μπαταρίας 3. Ανταλλακτικές λάμπες - όμοιες με αυτές που φοράει το φωτιστικό σου 4. Εναν κυκλοφορητη 5. Μερικά μέτρα σωληνάκια αεραντλίας 6. Μια μπαλαντέζα 7. Έναν χρονοδιακόπτη 8. Μια αυτόματη ταίστρα Με τα παραπάνω, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και δεν θα ψάχνεσαι για λύση της τελευταίας στιγμής, σε έκτακτα προβλήματα Τα 3 πρώτα, τα θεωρώ άκρως απαραίτητα πχ οι περισσότεροι την πατάνε με τις ανταλλακτικές λάμπες και όταν καεί κάποια...ψάχνουν "με τον φακό στο χέρι"! ![]() Καλή συνέχεια και μην μασάς. Τα προβλήματα εμφανίζονται για να λύνονται Χωρίς προβλήματα, το χόμπι θα ήταν ανιαρό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+1 στα παραπανω που εγραψε ο choco.
κυριακη,χρησιμοποιησε τον.δεν μου φαινεται πολυ μεγαλο το προβλημα,και αν εχει κυκλοφορια γυρω του(δεν ακουμπαει στην αμμο δηλαδη),δεν πιστευω πως θα εχεις θεμα.θα κρατησει πολυ περισσοτερο καιρο ![]() μολις μπορεσεις,τον αντικαθιστας με εναν αλλον και κρατας αυτον για προσωρινη ωρα αναγκης,η για την προετοιμασια του νερου της αλλαγης αν θες. αν καει,καηκε.τον πετας και ξεμπερδευεις. με τις τιμες που εχουν πλεον,μπορεις να τα θεωρησεις αναλωσιμα. στην τιμη που ειχα παρει αυτον,παιρνεις 4 50αρηδες τωρα ![]() το πιο σοβαρο θεμα,ειναι να μην εχεις προβλημα με τη θερμοκρασια στο ενυδρειο για το ψαρι. αυτο μας ενδιαφερει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευτυχως η θερμοκρασια ειναι σταθερη. τον εχω γυρισει καθετα και απομακρυνα το χαλικι απο κατω ωστε να μην ακουμπαει πουθενα. οπωσδηποτε θα παρω και εναν καινουριο, μαλλον θα παραγγειλω απο ιντερνετ μαζι με τα τεστακια για σκληροτητα και pH να ξεμπερδευω. εφεδρικη λαμπα εχω, χαρη σε εσας βεβαια. για τα υπολοιπα το βλεπω χλωμο προς το παρον. προεχουν οι λογαριασμοι και οι λογαριασμοι και οι λογαριασμοι......
![]() ευχαριστω για τη βοηθεια... |
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα ανησυχουσα πολυ για το θερμαντηρα,δεν νομιζω πως θα εχεις θεμα.προσωπικα θα τον χρησιμοποιουσα χωρις να το σκεφτομαι.
ολα εχουν μια περιοδο ζωης βεβαια και καλο ειναι να ειναι προετοιμασμενος κανεις. μαλιστα εγω θα σου προτεινα,να βαλεις σε μεγαλυτερη προτεραιοτητα ενα κοντρολερ θερμοκρασιας stc-1000 ,παρα ενα καινουριο θερμαντηρα που τον βρισκεις και με 5 ευρω. καλα και ο κοντρολερ γυρω στα 10 με 15 ευρω εχει αλλα λεμε τωρα. επειδη κιεγω ειμαι σε φαση που σκεφτομαι ακομα και το παραμικρο εξοδο,ειναι πιο δυσκολο αποτι μπορει να ακουγεται.δυστυχως... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1 σε αυτο που λεει ο Γιωργος, θα σου λυσει τα χερια κυριολεκτικα στο θεμα της θερμοκρασιας. |
|
|||
|
|||
![]()
γιαννη!!!....πολυ χαιρομαι που εισαι εδω....
![]() εννοειται πως τα τεστ θα ειναι υγρης μορφης, κατι εμαθα τοσο καιρο εδω... οσο για το κοντρολερ, ψαχνοντας λιγο το βρηκα κοντα στα 50 ευρω. σε αυτη την τιμη ειναι σχεδον απαγορευτικο, υπαρχει καποιο συγκεκριμενο πιο οικονομικο; |
|
||||
|
||||
![]()
οχι βρε,τι 50?
![]() απο 10 εως 14-15 ευρω εχει στο ebay.και σιγουρα θα βρεθει και εδω μεσα απο χομπιστα,η σε μαγαζι σαυτα τα λεφτα. πχ http://www.ebay.com/itm/220V-AC-All-...item23390c57bb απλα εχε το υποψη σου.θα σε βοηθησει πολυ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ωραιο εγινε το ενυδρειακι βλεπω, χαιρομαι που πηγε σε καλα χερια. θα μαθεις αρκετα πραγματα με τον καιρο πανω και θα τα πας μια χαρα (με το αναλογο διαβασμα στον ελευθερο σου χρονο) θα βελτιωθεις, θα δεις και θα κανεις τις απαραιτητες διορθωσεις στο ενυδρειο και θα αποζημιωθεις απο το αποτελεσμα και με το παραπανω. μπορει να μην συμμετεχουμε στο θεμα εδω ολοι, αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν το παρακολουθουμε καθολου. καλη συνεχεια και απο μενα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ο δικος μου κοπος | aquahobby | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 01-04-11 12:11 |
Παρουσιαση και του δικου μου ενυδρειου... | achisael | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 31-03-10 16:33 |
ΖΙΚΟΣ Ο ΜΠΑΓΚΑΛΟΓΑΤΟΣ | chris129 | Bettas | 27 | 20-02-09 00:20 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |