|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω.. κι εγω ειχα ακουσει πως πρεπει να παραμενει υγρος..
μακαρι να μην μειωνεται.. δεν μου λετε.... στο προφιλτρο του ανθρακα της Α/Ο , το νερο παραμενει στασιμο μεσα στο προφιλτρο , μεχρι την επομενη αλλαγη.. εκει δεν παιζει ρολο που παραμενει στασιμο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παίζει, αλλά ήδη έχει μπει καθαρό, δεν έρχεται άμεσα σε επαφή με τον αέρα να μπουν οργανισμοί, και μετά θα περάσει από τη μεμβράνη. Αλλά αν ρωτήσεις αυτούς που πουλάνε οικιακά φίλτρα θα σου πουν, πως αν έχεις καιρό να χρησιμοποιήσεις το φίλτρο, διακοπές κλπ, να αφήσεις πρώτα να τρέξει λίγο γιατί μπορεί να έχουν αναπτυχθεί παθογόνοι οργανισμοί λόγω απουσίας του χλώριου, για λίγο καιρό όμως δεν υπάρχει πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
ok , Τακη.. thanks
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα τις αλλαγές
έχουμε και λέμε Στο φιλτράκι με τον άνθρακα άνθρακα 2 σακουλάκια από 400ml/95γραμ το καθένα , και από 80 γραμ ζεόλιθο Στο φιλτράκι με τη τύρφη 2 σακουλάκια ζεόλιθο από 800ml το καθένα και τα 2 μαζί γύρω στα 900 γραμ. 3 σακουλάκια με τύρφη που αλλάζω το 1 κάθε 1 ή 2 εβδομάδες και έχουν 800ml τυρφη το καθένα Ανθρακα και ζεόλιθο αλλάζω μετά απο 3 μήνες, και έτσι οπως τα βλέπω μπορώ να τα κρατήσω ίσως και 6 μήνες Αυτά
|
||||
|
||||
![]()
ωραια Τακη, ευχαριστουμε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και σημερινές μετρήσεις από το βαρέλι της αλλαγής,
μετά απο 24 ώρες ωρίμανσης PH = 6,7 KH = 4 GH = 6
|
||||
|
||||
![]()
Aψογα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανθρακας | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 18-06-08 08:30 |
Ανθρακας | ton12 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 2 | 20-03-08 17:16 |
ανθρακας | angelwho | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-08-07 10:56 |
ανθρακας | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-08-07 00:51 |
Ανθρακας | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 04-01-06 21:24 |