|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα κι απο μένα!
Υπομονή και δύναμη! |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα ρε συ Νικο.. πολυ λυπαμαι...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι τοσο ευαισθητες αλλα και τοσο ομορφες!! Κριμα οι γαριδες ... βαλε ανθρακα αμεσα στα φιλτρα να "τραβηξει" οτι εχει απομεινει!
|
||||
|
||||
![]()
Eμειναν 40-50 γαριδες, χαθηκαν 500-600 γαριδες....
Χτυπησε μονο τις γαριδες, τα σαλιγκαρια δεν παθανε τπτ... Δεν ειχε διαφορα οτι ηταν crs ακομη και οι red chery που ειχε μεσα εφυγαν και αυτες. Εγινε και αλλη αλλαγη σημερα, μπηκε καινουριος ανθρακας θα δειξει η πορεια αν και δεν νομιζω να την γλυτωσουνε και αυτες... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο πολύ κρίμα για τις γαρίδες.
Είμαι σύγουρος ότι γρήγορα θα τα φέρεις όλα ξανά όπως πρέπει. Όταν θα είσαι έτοιμος πολύ ευχαρίστως να σου στείλω (ενυδρειακή αλληλεγγύη) από μια ομάδα red cherry και snow ball για να ξαναρχίσεις τις αποικίες.
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 12-03-15 στις 19:00 |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο είναι κρίμα τόσος κόπος.
Θα είχα τρελαθεί γνωρίζω τον κόπο που κάνει κάποιος να τις μεγαλώσει. Crs εάν σου "φύγουν" όλες εδώ είμαι να σε βοηθήσω. Το πέρασα και εγώ πέρυσι που έπεσε η ασφάλεια από το σπίτι και ήμουν διακοπές....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήπως την πάτησα? | Sandbird | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-02-11 23:15 |
Την πάτησα! Πήρα Οscar! | catfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 20-11-05 22:32 |