|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το σιφόνι το έχω φτιάξει μόνος μου. Βασικά θες 3 σωλήνες διαφορετικού μεγέθους. Χρειάστηκαν πειραματισμοί μέχρι να δουλέψει σωστά. Μερικές φορές μου κολλάει το σιφόνι γιατί μπλέκουν οι ρίζες των φυτών.
Αφού δεν έχεις λιμνάζοντα νερά μπορεί και να μην έχεις πρόβλημα. Έχεις 2 ζαρντινιέρες. Μπορείς να εφαρμόσεις 2 διαφορετικές τεχνικές ![]() Αναμένουμε νέα και εξελίξεις. Υ.Γ. Αυτό με τον πετροβάμβακας δεν το ήξερα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειοπονία | mathaios81 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 05-02-13 19:01 |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Μικρή γλαστρολίμνη στο μπαλκόνι (στήσιμο) | neos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 66 | 11-04-11 00:41 |
Λιμνούλα στο μπαλκόνι | υδροχόος | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 29-09-08 09:15 |
Δεξαμενή στο μπαλκόνι... | Maverick | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 16-06-05 10:35 |