|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημα το έχω με το σκιμμερ που δεν σηκώνει αφρό στο ποτηράκι,όπως σήκωνε.Παρόλο το ότι το καθαρισα,συνεχίζει να γεμίζει με νερό στις 2-3 μέρες.Τα αλλα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με το ενυδρείο Σάκη....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εφοσον δεν εχεις και αλγες παει να πει οτι ειναι με μηδενικα po4 οποτε εισαι κομπλε! Το 2ο προβλημα δεν ξερω τι ειναι και δεν θελω να γινω αδιακριτος. Μακαρι να ειχες μονο το 1ο προβλημα γιαννη. παντος αμα κανεις καμια φωτογραφηση ανεβασε και σε εμας που ψαχνουμε λιγο υλικο! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως να είναι ετσι Σάκη,μιας και το έχω καθαρίσει εξονυχιστικά το σκιμμερ.Μέχρι και το σωληνάκι του αέρα..Το άλλο πρόβλημα το έχει όλη η Ελλάδα σχεδόν και δυστυχώς δεν μένουν χρήματα για να στοκαρω,έστω και φραγκς...Υπομονή που θα πάει,θα γυρίσει...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αμα το προβλημα σου ειναι μονο οικονομικο και οχι υγειας ολα καλα! πλεον χρηματα δεν υπαρχουν πουθενα! αυτος ειναι ομος ενας παραγοντας μου μας βοηθαει να ανεβουμε επιπεδο χορις εργαλια ! |
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιες φωτο από το κινητό ύστερα από την προσθήκη καποιων φραγκ που έστειλε ένας φίλος και τον ευχαριστω και από εδώ.Έχω ενα θέμα με πράσινη άλγη που εμφανίστηκε πριν κάνα 20ημερο που άφησα το ενυδρείο λίγο στην μοίρα του,αλλα δείχνει να μην αποτελεί πρόβλημα και να είναι ελεγχόμενη.Ήδη ετοιμάζονται 60 λίτρα για αλλαγή αύριο....Δεκτές παρατηρήσεις,ειδικά για την θέση των κοραλιων..
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Γιαννη σε καλο δρομο εχει μπει το ενυδρειο σιγα σιγα θα γεμισει , μπραβο και στο ανωνυμο φιλο για την χειρονομια αν και παει καπου το μυαλο μου , αν δεν κανω λαθος ειδα ξενια καλο ειναι να την απομονωσεις και να την εχεις και στο νου σου γιατι εξαπλωνεται γρηγορα , το ιδιο ισχυει για τα σταρ πολυπ και τους ζωανθους , ειναι ολα χαμηλων απαιτησεων σε φως οποτε βαλτα χαμηλα για να κρατησεις τις ψηλοτερες θεσεις για πιο απαιτητικα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 10-04-15 στις 10:26 |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη γερά τώρα!
![]() ![]() Βάλε λίγο αραγονιτη να μην φαίνεται άσχημα και συνέχισε στοκάρισμα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |