|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω μεγαλωσει διαφορα..μωρα!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτόμουν για την NLS Grow Formula, http://www.igna.gr/index.php/eshop/t...ula-75g-detail , αλλά εκτός ότι είναι ολίγον τι ακριβή, είναι και μεγάλη συσκευασία. 75 γραμμάρια είναι πάρα πολλά για μένα.. Θα κοιτάξω για αυτή που λες!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νίκο να τα χαίρεσαι!Τροφή για γόνο να πάρεις σίγουρα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχεις κάποια πρόταση για τροφή; |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ την NLS προτείνω(είναι από τις κορυφαίες).........αλλά όπως είπες είναι αρκετή ποσότητα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες και καλά μεγαλώματα...άντε γιατί θέλουμε μικρά!!
(είχα τους λόγους μου που δεν σου απάντησα στην επιθετικότητα που έβλεπες ![]() Αν έχεις NLS cichlid formula τρίψτην να γίνει σκόνη και είναι μια χαρά. Φτιάξε και αρτέμια αν μπορείς και ετοίμασε καλλιέργεια grindal που θα μπορούν να τρώνε σύντομα. |
|
|||
|
|||
![]()
Kλεόβουλε επειδή ετοιμάζομαι κι εγω
![]() Υπάρχει κάπου στο φόρουμ κατι να διαβασω σχετικο με την ανατροφή σε ενυδρειο που κυκλοφορουν και ενηλικα? Συγγνωμη για την παρεμβολή στο θέμα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω την seachem cichlid nutridiet flakes, που τρίβεται πάρα πολύ! Οπότε η πρόταση σου είναι να μην πάρω σκόνη για γόνο? Αντιθέτως θα θεωρούσα πιο ωφέλιμο να δώσω τα χρήματα και να πάρω την cichlid formula που την χαλβαδιάζω καιρό.. Αρτέμια και grindal δεν έχω, και δεν βρίσκω και μπόλι για να αρχίσω αποικία στα τελευταία.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ 120Lt | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-10-15 09:11 |
Προτάσεις για 120lt Tanganyika | persival | Tanganyika | 12 | 03-09-11 12:20 |
φυτεμένο ενυδρείο 120lt | Misirlis Aquarium | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 04-05-11 22:22 |
Tanganyika 120lt | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 27-10-09 23:51 |
Koινωνικό 120lt | kill_bill | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-01-08 00:47 |