|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ετοιμη ρε συ , με 60 ευρω περίπου.δες στο skroutz.gr ή στο πράκτικερ .με γεωύφασμα απο μεσα.πολυ ωραίες
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι τις έχω δει, αλλα δεν έχει και ιδιαίτερα μεγάλες.. .. άσε που πρέπει να ναι και βαριές. ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι πολυ βαριές πρεπει ναναι .εγω εχω βάλει στο ματι μια 90/40/40 που πρέπει να ναι γυρω στα 110 λιτρα καθαρο.θα το παλέψω το καλοκαιρι αν πανε ολα καλα
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα, tolee κουνουποψαρα μπορείς να βρεις όσα θες σε μια λιμνούλα που υπάρχει στην λεωφόρο Πεντέλης στην πρώην βάση του ναυτικού. Εχει γίνει ένα πάρκο εκεί , έχει μια λιμνούλα και είναι ασφυχτικά γεμάτη από κουνουπόψαρα!!
![]() Είναι περίπου στα σύνορα Μελισσίων - Βριλισσίων. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://www.google.gr/maps/@38.04559...!3m1!1e3?hl=el
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ... αυτό είναι.... και βρίσκετε δίπλα στην λίμνη μου !!!
Καλά, έχει εκεί μέσα λίμνη με κουνουπόψαρα και δεν ήξερα τπτ ? Θα περάσω σήμερα να ρίξω μια ματιά.... @tolee Αν είναι να περάσεις από Βριλήσσια στείλε μου το τηλέφωνό σου να μιλήσουμε. Θέλω αν ξεφορτωθώ κάτι νούφαρα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|