|
|
||||
|
||||
![]()
Θα την βάλεις απ' το σημείο που κουμπώνει και πάνω.
|
|
||||
|
||||
![]()
παλια ειχα το ιδιο προβλημα σε ενυδρειο 300 λιτρα. το δουλεψα ετσι και το ρισκαρα, το ενυδρειο δεν επαθε ποτε τιποτα, αυτη την στιγμη δουλευει σε φιλο εδω στο νησι και συνεχιζει να μην εχει προβλημα. μιλαμε για ενυδρειο 8-9 χρονων.
τετοια χτυπηματα που φευγει σαν φλουδα η που ειναι εσωτερικο δεν δημιουργουν ραγισμα που το ειχε δει το δικο μου τζαμας. αν θελεις φυσικα για πιο ασφαλεια, μπορεις να το ενισχυσεις με αλουμινογονιες. κανεις ενα περιγραμμα με γονιες σε ολο το ενυδρειο και δεν θα σπασει για τα επομενα 100 χρονια... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να και 2 καλύτερες φωτογραφίες μια από μπροστά κσι η δεύτερη από το πλάι δείχνει το πάχος του τζαμιού κσι το βάθος του σπασίματος
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλέπω κάποια ρωγμή που να μπορεί να προχωρήσει αργότερα, βάλε γωνιά και ξέχνα το.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Background απο τζάμι στο τζάμι ? | jimmis1974 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 30-09-12 11:27 |
το τζάμι καμπυλώνει | tsintz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 14-04-11 13:33 |
Τζάμι και σιλικόνη | daron | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 05-09-10 12:58 |
Τη τζάμι θέλω | Γιαννησ.rs | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 03-07-10 15:41 |
Κοιλότητα στο τζάμι | Μάγδα | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 18-09-05 04:49 |