|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε 2 και 3 μέρες αντίστοιχα, κατέληξαν (το γραφω πιο πάνω) Νεοεισερχόμενα ψάρια στο ενυδρειο, αγορασμένα από πετ σοπ Δεν σφηνωσαν πουθενα ![]() Εκτός κι αν μόνο εγώ έχω διαβάσει, περιπτώσεις που αρρωστα ψάρια κυνηγιούνται από τα άλλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το "σε 2-3 μερες" αν και δεν ερχεται σε καποια αντιθεση με τα προσωπικα μου (αν και διαφορετικα) παραδειγματα που συμπληρωσα μεν, μαλλον δεν εχει κατι να διαφωνησει δε, και με αυτο που εγραψα στην αρχη (και για αυτο το εγραψα) : Παράθεση:
Παράθεση:
Ξερεις ποια ειναι η αιτια του θανατου τους, για να αποκλεισεις το στρες ως αρχικη "αιτια" της αιτιας? (αφου δεν καταλαβα να την αναφερεις καπου) Καταλαβες που επικεντρώνομαι, που διαφωνω και τι εννοω?
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
Ερώτηση : Για ποιους λόγους μπορείς να κυνηγάει ένα χρυσόψαρο ένα άλλο? (τα υπόλοιπα νομίζω πως κουράζουν) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. ζευγαρωμα 3. την ωρα του φαγητου 4. μεγαλες ουρες (πολλα τσιμπανε αλλα ψαρια με μεγαλες ουρες) 5. διαφορετικα μεγεθοι 6. black moor Μεγαλο κεφαλαιο τα moor , συνηθως κυνηγανε αλλα ψαρια ή νεα ψαρια και ειδικα την ωρα του φαγητου.. πιστευω λογω ορασης και καθως πεφτει η τροφη και την μυρισουν αρχιζουν να "μασουλανε" τα παντα μεχρι να φτασουν στην τροφη. δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου τα παραπανω.. τα εχω περασει ολα. Σε ολες τις παραπανω καταστασεις το ψαρι μπορει να εκδηλωσει ασθενεια λογω στρες και να καταληξει. |
|
||||
|
||||
![]()
Thanks Γιαννη!
Εγραψα λοιπον @Σπύρο πιο πανω, πως (εφόσον δεν μιλάμε για την ώρα του ταισματος και τα ψαρια ειναι ισομεγεθη) το κυνηγι γίνεται είτε για ζευγάρωμα ειτε λογω ασθένειας Στη συγκεκριμένη περίπτωση το black moor κυνηγιέται, δεν κυνηγάει ![]() Θεωρώ λοιπον, από τα ελάχιστα που καταλαβαίνω, πως τα χρυσόψαρα αντιλαμβάνονται το ασθενές ψάρι και πως προσπαθούν να το απομονώνουν Το εάν το ψάρι θα καταλήξει λογω ασθένειας ή λογω στρες, ειναι δευτερεύον (και μέρος άλλης συζήτησης) Το ερώτημα του συγχομπίστα ειναι για τους λογους του κυνηγητού |
|
||||
|
||||
![]()
Aν καταλαβα καλα, το moor ειναι μικρο , για τα υπολλοιπα δεν ξερω .. αρα δεν ξερουμε εαν ειναι ιδιο μεγεθος.
Επισης νομιζω πως σταματησε τωρα το κυνηγι που μεταφερθηκαν σε αλλο ενυδρειο. Παρελλειψα να προσθεσω λοιπον τα λιτρα. 7. λιτρα ενυδρειου Τα ψαρια μπορουν να αλλαξουν συμπεριφορα εαν μεταφερθουν σε μεγαλυτερο ενυδρειο και ο "τσαμπουκας" που υπηρχε στο μικροτερο ενυδρειο, να σταματησει... οι συνηθειες των ψαριων μπορει να αλλαξουν επισης με καθε αλλαγη που γινεται στο περιβαλλον τους (αλλαγη ενυδρειου,διακοσμισης,προσθηκη νεου ψαριου κλπ) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ειναι μερος αλλης συζητηση, παω πασο.
|
||||
|
||||
![]()
το moor ειναι οντως μικρο...και οντως πλεον που μεταφερθηκαν σε μεγαλυτερο δεν το κυνηγανε τα υπολοιπα...απλα οπως ειπα ειναι στην κοσμαρα του..κατα τα αλλα η συμπεριφορα του ειναι νορμαλ...θα φαει θα κανει την φυσικη του αναγκη,θα σκαλισει την αμμο..απλα δεν ειναι μαζι με τα υπολοιπα...αυτο ηταν πανω κατω η απορια μου...τα black moor ειναι σολο καριερα γενικως?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χνούδι σε black moor | Τάκης | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 03-11-13 19:51 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |