|
|
|||
|
|||
![]()
Όταν λέμε τίποτα, εννοούμε τίποτα διαφορετικό από ένα νέο ενυδρείο; Ρωτάω γιατί τα fancy διαβάζω ότι λερώνουν πολύ. Δε χρειάζεται κάποιο καθάρισμα; Αν μιλάμε για μονομάχο, δε θα χρειαστεί στρώσιμο πριν μπει στο ενυδρείο; Συγχωρήστε οι παλιοί τις απορίες μου, αλλά ρωτάω πολλά για να μην την ξαναπατήσω όπως με τον τύπο του pet shop...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψάρια τα έβγαλες ή τα έχεις ακόμα στο ενυδρείο ; Γιατί αν τα έβγαλες θα έπρεπε να ρίχνεις τροφή για να διατηρήσεςι τη βιολογία του φίλτρου, αλλιώς θα την χάσεις και θέλει πάλι από την αρχή στρώσιμο
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψάρια τις προσεχείς ημέρες θα τα βγάλω γι αυτό ρωτάω από πριν. Το θέμα είναι πώς θα ξέρω αν το φίλτρο είναι στρωμένο. Αρχικά δεν είχα κάνει κάτι, μου είχε δώσει νερό από το ενυδρείο του και συμπλήρωσα νερό από τη βρύση (δυστυχώς χωρίς αντιχλώριο, δεν μου είπε τίποτα) κατά το 1/3. Έκτοτε έχω κάνει 3 αλλαγές νερού, που το έχω αφήσει 1 μέρα πριν για να εξατμισθεί το χλώριο. Μήπως πρέπει να αγοράσω αυτά που μετράνε τις τιμές των διαφόρων στοιχείων που υπάρχουν στο νερό;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω ασχοληθεί με μονομάχους για να σου πω λεπτομέρειες, αλλά μπορείς να μειώσεις τη ροή αν είναι δυνατή ή το βάζεις να χτυπάει στο τζάμι να σπάει η δύναμη της ροής
|
|||
|
|||
![]()
Κανόνισα να επιστρέψω τα ψάρια στο Pet shop. Μου είπε ότι εκείνος έχει 13 χρυσόψαρα σε 35lt στο σπίτι του και ζουν 2 χρόνια. Τι να πω.... Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη σε ό,τι διαβάζω εδώ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τελικά έχουμε Pet shop και στην ΠΑΤΡΑ!!!!!! | fitos100 | Παραλία - Beach Bar | 53 | 03-03-12 18:07 |
Παγίδα για pleco | msigouros | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 17 | 01-02-07 14:59 |
Παγίδα για ψάρια. Πως? | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 30-12-05 23:58 |