|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τον,για σου κλεοβουλε!!!που ήσουν και με ανχοσες???
Οκ για την διακοσμισι και σε ευχαριστω! Οσο τωρα για τα ζωντανά μου επιτρεπης για 3 χαρεμια???Α αποριπτο τα SAULOSI,acei,spengarae,cynotilapia Τρελενωμαι για τα: Labodochromis hongi Labodochromis sp mbamba (γ@αm@to) Metricliama zebra maison reef (γ@m@το) και λιγότερο τα Maingano Lab coraleus Μεταξύ αυτόν τη μπορούμε να κάνουμε κυρ δάσκαλε????? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν με ξαναπείς κυρ-δάσκαλε θα σε βάλω τιμωρία
![]() Αυτά που σε τρελαίνουν έχουν αρκετά παρόμοιους χρωματισμούς και θα έχεις διαμάχες μεταξύ των αρσενικών και πιθανότατα υβρίδια. Διάλεξε ένα απ' την πρώτη ομάδα + αυτά που σ' αρέσουν λιγότερο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ δεν σε ξαναλέω....
![]() Κλεοβουλε το maison reef ειναι λευκό με μαύρες ριγες και το lab mbamba ειναι σκούρο μπλε με μαυρο,η κάνω λάθος??το hongi και το maingano ίσος μιαζη λίγο.και μετα σε coraleus...δεν ξέρω ξεμπερδεψεμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Metriaclima sp. "Zebra Chilumba" (Maison Reef)
![]() Labidochromis sp. mbamba ![]() Labidochromis sp. Hongi ![]() Labidochromis caeruleus "yellow" ![]() Pseudotropheus cyaneorhabdos "maingano" ![]() Που θέλεις να σε ξεμπερδέψω? |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη ρε κλεοβουλε που σε πριζω αλλα θέλω να φτιάξω κατη σωστό γιατρό και σε πριζω!!!!εχω διάβαση ότι δεν Πρεπη να βάζουμε ψαράκια ίδιου χρωματισμού η οικογένειας και γιατρό σκεφτωμουν να έβαζα maison reef (λευκό με μαύρο) και mbamba (σκούρο μπλε) με κάτι απ τα αλλα η hongi η caeruelus!!!η γνώμη σου σεβαστή σε ότι θα μου πεις...ακούω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πρώτα 3 πιο πάνω μοιάζουν μεταξύ τους και θεωρώ ότι θα έχεις πρόβλημα.
Μη στέκεσαι μόνο στα χρώματα καθώς η παρόμοια γράμμωση θα κάνει ένα αρσενικό του ενός είδους να θεωρήσει ανταγωνιστή το αρσενικό του άλλου είδους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο ότι κατάλαβα φίλε μου κλεοβουλε μου προτεινης ή mbamba ή maison reef ή hongi σε συνδυασμό με maingano και caeruleus ε????.?.?εγωειψα στο μυαλό μου να έβαζα 3 χαρεμια mbamba μαζη με hongi ή maison reef και caeruleus
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις ψαροσυνθεσης | rigos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 06-11-12 19:32 |
Αλλαγη Ψαροσυνθεσης | teo-95 | Χρυσόψαρα | 4 | 09-02-12 22:09 |
Αλλαγη Ψαροσυνθεσης | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-09-11 13:44 |
αλλαγη ψαροσυνθεσης | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-03-11 16:07 |
Αλλαγη ψαροσυνθεσης | alex_mar | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 1 | 30-11-10 11:27 |