|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εχω ακριβως την ιδια αντλια στα 600λτ/ωρα 8 βατ, την πηρα για τις αλλαγες νερου να μη καθομαι και σηκωνω τον κουβα,ανεβαζει ανετα το νερο στο 1 μετρο ενω εχει ρυθμιζομενη εισοδο νερου που βολευει αλλα..δεν παιρνει ποτε εμπρος με την μια αλλα με την δευτερη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη γιατι δεν κοιτας την hydor?1150lt/h με 7 watt..την εχω,καλη ειναι και πολυ δυνατη..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλανι μου αυτο που σου πρωτηνει ο βασιλης ειναι η καλυτερη επιλογη κατα εμενα. Επισις μην ψαχνεις σε τετοιο μεγεθος την καταναλωση δεν ειναι τοσο απλο. Αλλο τι λενε και αλλο τι τραβανε. Επισις αμα η αντλια σου ειναι και 2w παραπανω θα καψει τον χρονο 2ευρω. Δεν πιστευω οτι αξηζει τρτοιο πηραμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια δεν θα παω σε αυτην , λογω των παραπανω που ειπα με τον Τακη.
φιλε pagokoftis ευχαριστω για την διευκρινηση , αν παω σε τετοια θα το εχω υποψιν μου ![]() Σακη, δεν παιζω με 2 και 3 βατ, αλλα μιλαμε για διπλα βατ.. αλλο 8-9 , αλλο 15-16. Παράθεση:
πολυ μικρη καταναλωση οντως! edit. αυτην λες λογικα. αναφερει 70cm μανομετρικο.. το ενυδρειο ειναι 60cm , δεν θα ζοριζεται? δεν θα χασω πολλα λιτρα λογω υψους? τι λες εσυ που την εχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
για να μην ανοιγω νεο θεμα..
ψαχνομαι πως να φτιαξω το σαμπ σε ενα ενυδρειο 100 χ 40 χ 55 θα γινει με μαυρο πλεξι, αρα μου ειναι ευκολο να κανω τρυπες ή οτιδηποτε οπου χρειαστει.. το θεμα μου ειναι οτι σκεφτομαι να βαλω και καμια γαριδα μεσα και θελω να ειναι ασφαλεις η εισοδος του νερου στο σαμπ , ωστε να μην μπαινει γοννος , αλλα και να μην ξενεριζει η αντλια απο το μπουκωμα της εισοδου ![]() Και γαριδες να μην βαλω ολο και καποιος γοννος μπορει να πεταχτει απο τα ψαρια και δεν θελω να τα ψαχνω μεσα στο sump , οπως και μικρα helena που θα υπαρχουν.. Σπαω το κεφαλι μου και δεν μπορω να βρω ασφαλη λυση στο να μην υπαρχει περιπτωση να ξενερισει η αντλια ή να πλημυρισει το διαμερισμα ![]() Σκεφτηκα να βαλω μια αντλια που προεξεχει το κατω μερος (σωληνας που τραβαει νερο), σαν τις αντλιες της aquael πχ και να την βαλω κατω χαμηλα (μεσα στο σαμπ σε ενα διαμερισμα) και το "ματσουκι" της ![]() Δεν ξερω ομως κατα ποσο θα μπουκωσει το συστημα και θα πλημυρισει.. Στο σαμπ θα υπαρχει και θερμαντηρας, σχαρακια κλπ , δεν μου κανουν (αν και εχω) γιατι περναει ανετα και μικρο ψαρακι. Σας ζαλισα με το σεντονι το ξερω ![]() καμια ιδεα κανεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με ψιλομπέρδεψες, αλλά θα το καταλάβω.
Το σαμπ θα είναι πιο ψηλά από το ενυδρείο ή πιο χαμηλά ; Γιατι είδα πως λες για αντλία μέσα στο ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω.. τα ειπα λιγο οπως να΄ναι
![]() να κανω κανενα σχημα μηπως βοηθησει? το ενυδρειο ειναι 60cm υψος .. νερο παιρνει μεχρι τα 57cm περιπου οπου αρχιζουν οι κοντρες... γι αυτο εγραψα 55cm υψος νερου.. περιπου το σαμπ θα ειναι μεσα στο ενυδρειο, εσωτερικο... τωρα αν παει πιο ψηλα απο την στηλη νερου, ισως ειναι εφικτο για 2-3cm . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξάλλου αυτή που προτείνει αρχικά είναι US to EU, ενώ αυτή που προτείνω εγώ είναι AU US UK to EU... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωληνας για αντλια | lordpektroni | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 13-12-14 01:13 |
καμμενη αντλια! | ελενη | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 24-12-13 01:45 |
Αντλια οσμωσης | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 09-01-12 08:55 |
αντλια | kostasbaf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 11-07-09 17:10 |