|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Θα την κάνει? Είναι σωστο αυτό? Κατά το πόσο αποτελεί καταπόνηση στην αντλία του που δεν ειναι φτιαγμένη για τετοια δουλειά? Μήπως δημιουργουνται θύλακες αερίου μέσα στον κάδο, σε σημεία που δεν υπαρχει η κατάλληλη ροή για την διάχυσή του και τι αποτελέσματα μπορεί να έχει κατι τέτοιο? Εν ολίγοις, για τα λ7 ενος reactor δεν το ριψοκινδυνευω. Εφοσον ομως το ειχες κανει εσύ για χρονια οπως λες, χωρίς προβλήματα στο φίλτρο, τότε πασο.... Εγω πάντως δεν θα το ριψοκινδυνεψω. Ειναι ομως σίγουρα μια πολυ χρήσιμη πληροφορία! Λογω του οτι πανω απο το diffuser έχω εναν μικρο κυκλοφοριτη, ρουφάει τις φυσαλίδες και τις διασπείρει παντού μέσα στο ενυδρείο, οπότε μου μοιάζει σαν να εχει sprite (το αναψυκτικο) μέσα!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 Diffuser/Reactor | Eric | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 23-09-11 21:58 |
co2 diffuser | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 26-05-08 06:31 |