|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Γιατί ναι μεν μιλάμε για μια δόση, αλλά τα βήματα είναι συγκεκριμένα (πρέπει να κλείσεις το σκιμερ και τα φίλτρα, να αλλάξεις συγκεκριμενη ποσότητα νερού μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα...κλπ) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 25-02-15 στις 14:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειλικρινά από τον συγκεκριμένο φίλο σίγουρα όχι.Όλα τα έκανε σύμφωνα με τις οδηγίες.Στο γλυκό μπορεί να μην προκαλεί πρόβλημα αλλά,γιατί να μην πας σε ερυθρομυκινη που και πιο φθηνή είναι και την βρίσκεις άμεσα σε φαρμακείο..Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα του φίλου που άνοιξε το θεμα,ειλικρινά έχω αμφιβολία για το αν έχει πραγματικά κυανοβακτηριο.Πολύ σπάνια αντιμετωπίστηκε με συσκότιση,που και εκει αμφιβάλω αν είχαν όντως κυανοβακτηριο...Μια φωτο θα βοηθούσε πολύ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
- Για tank crashes σε θαλλασινα ενυδρεια δεν μιλανε στο reefcentral που εβαλα το λινκ? και στο amazon λεει I am an experienced reefer, and this was by far the worst decision I ever made for my tank. This stuff crashed a high end tank. Οπως ειπα ομως, αυτο που δεν μου αρεσει εξαρχης, ειναι οτι δεν αναγραφει περιεχομενα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ λοιπόν ξέρω πως 1. Η ερυθρομικίνη με γλύτωσε από κυανοβακτήριο στο γλυκό νερό 2. Το chemiclean με γλύτωσε από κυανοβακτήριο στο αλμυρό νερό Και στις δύο περιπτώσεις, ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες Το chemiclean ειναι οντως πιο ακριβό, αλλά μην ξεχνάμε πως - αχρείαστο να ειναι - μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί Εφόσον δεν αναφέρεται, θεωρώ πως δεν επηρεάζει τη βιολογία. ¶ρα το θεωρώ πιο ασφαλές (χωρίς να μπορώ να το αποδείξω) Αυτά από μένα. Στο τέλος θα φανεί ότι ειμαι μέτοχος της εταιρείας που το παράγει!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω δεν εχω χρησιμοποιησει (φτου φτου) κανενα απο τα δυο. Μελεταω απλα τις εμπειριες των αλλων για να γνωριζω επι του θεματος.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|