|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπως επισης πολυ ωραιο θα ειναι ενα ζευγαρι κριμπενσις, το οποιο σιγουρα θα αποκτησει μωρακια και θα σε εντυπωσιασει με τα χρωματα του.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να πώ και τη δικιά΄μου γνώμη σχετικά με το ενυδρείο των 80 λιτρων .... εγώ στο ενυδρείο των 75 λίτρων έχω τετρα νεον, αρλεκινους αυτά ειναι τα βασικά και ένα πλεκο και κορρυς και αππλ σνειλς επίσης και 2 κλοουν και να εξηγήσω γιατί εχω αυτά τα είδη που ειναι μικρά σε μεγεθος, μου αρεσει η κινηση στο ενυδρείο και μου αρεσει επισης να υπάρχουν πολλά ψαράκια. Τελικά ειναι θέμα γούστου και επιλογής του καθενός μας.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσείς σας, mikenuke καλή ιδέα, μάλλον κάτι τέτοιο θα βάλω , θα το ψάξω πάλι όμως.
pani , καλά 2 clown (αν ενοείς τα botia macracanthus) se 75lt? απλά δεν λέει (εδω το 100αρι δεν τα σηκώνει για πάνω απο 2-3 χρόνια) , επίσης πώς γίνετε και τα κρατάς μαζί με σαλιγκάρια χωρις να γίνεται σφαγή? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα έχω βάλει τα κλόουν για τα μικρά σαλιγγαράκια τα μεγάλα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε απο τα κλοουν , αυτό συμβαίνει στο δικό μου ενυδρειο, σαν μεγαλώσουν βλέπουμεν παντως όλα συνυπάρχουν αρμονικά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρακαλώ τα φώτα σας για επιλογή ψαριών | ΓΙΩΡΓΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-04 16:15 |
Μια μικρή βοήθεια για την επιλογή ψαριών | xsilliga | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 19-02-04 03:15 |