|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο τέλος θα του πούμε να βγάλει τη λάμπα και να τον αφήσει στο σκοτάδι
![]() Με 11 watt στα 25 λίτρα, ειναι κάτω από 50% στην αναλογία watt /lt Με ευκολα φυτά και ένα είδος φυτού επιφάνειας, πχ φακή ή πίστια, και τα φυτά θα αναπτύσονται και ο μονομάχος θα είναι άνετα ![]() Αυτό με τον σκούρο βυθό και τα watt δεν το πολυκατάλαβα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ε τι να καταλάβεις έτσι οπώς τα έγραψα; .........μπερδευτηκα και έγραψα οτι να ναι.... ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Για την ποικιλία στο είπα επειδή μιλησες για βιοτοπικοτητα. Σε μισο τετραγωνικό μέτρο ποσα διαφορετικά είδη φυτών μπορεί να ευδοκιμούν; ¶λλο πράγμα τα επιφανείας. Μάλλον δεν μπορείς να χωρεσεις πουθενά τύρφη. Αν τυχών και αλλαξεις φίλτρο τότε το συζητάμε. Προσπάθησε να ελαττώσεις την ροή του με ενα σπρευ μπάρ. Μην τον ταλαιπωρεις,είναι δυνατό το φίλτρο γι'αυτο το είδος Και παλι συγνώμη για το λάθος μου...
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 19-02-15 στις 23:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανησυχείς φίλε μου, σχωρεμένος
![]() Σκέφτηκα να αγοράσω το fan mikro plus της aquael. Είναι το πιο μικρό που μπόρεσα να βρω, και μπορώ να κατευθύνω τη ροή του νερού, μπορώ και να χωρέσω και κάποια υλικά στο εσωτερικό του εάν κόψω λίγο από το σφουγγάρι του... http://www.aquael.com.pl/en/products...specifications |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ αυτό θα εβαζα. Δίνει μάξιμουμ έως 30 λίτρα. Μια χαρούλα
Μονο το σφουγγάρι αρκεί. Ασε την τύρφη, είναι λίγα τα λίτρα. Βάλε το να χτυπάει προς το τζάμι και μια χαρά
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πήγα σήμερα και αγόρασα φίλτρο. Τελικά δεν αγόρασα της aquael το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί μου φάνηκε αρκετά ακριβό. Αγόρασα το eheim pickup 45 το οποίο μπορείς να το έχεις από 50 εως 180 l/h. θεωρώ πως είναι πολύ καλύτερο για τη δουλειά μου. Δεν το άνοιξα ακόμη, θέλω να ακούσω τι έχετε να πείτε!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προετοιμασια 25λιτρου | platy | Bettas | 28 | 27-12-09 22:54 |
Προετοιμασία - ζευγάρωμα των μονομάχων μου! | lucy | Bettas | 113 | 18-07-08 22:35 |
Προετοιμασία νερού | didymos | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 18-11-06 10:34 |
Προετοιμασία ζευγαρώματος ?? | ΒΑΣΙΛΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-03-06 19:55 |