|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα , επειδή είναι διπλή η σιλικόνη , δλδ κ την σιλικόνη του ενυδρείου κ την επιπλέον της γωνιάς , εγώ σε δύσκολες αποστολές σαν κ αυτή έχω κάνει χρήση φλόγιστρου σε πολύ χαμηλή φωτιά. Η σιλικόνη δεν αντέχει σε μεγάλες θερμοκρασίες. τουλάχιστον θα σε βοηθήσει στην αρχή μέχρι να μπει η λεπίδα μέσα... ξέρω ότι είναι ρίσκο αλλά είναι και αυτή μια λύση.. ουσιαστικά λίγο ζέσταμα κ απομάκρυνση.. θα το βλέπεις και θα το εκτιμάς. καλό θα είναι κ μια μασκούλα για τις αναθυμιάσεις
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ολο αυτό έρχεται σαν απόδειξη πως όταν λέω πως οι αλουμινογωνιές ενισχύουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά τη στατικότητα του ενυδρείου, ακούω προτάσεις που λένε πως δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα
|
||||
|
||||
![]()
Ολο αυτό έρχεται σαν απόδειξη πως όταν λέω πως οι αλουμινογωνιές ενισχύουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά τη στατικότητα του ενυδρείου, ακούω προτάσεις που λένε πως δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα[/QUOTE
ενυσχύουν πάρα πολύ και ετσι μπορουμε να αποφύγουμε και τις κοντρες (εως έναν αριθμο λίτρων)....εγω βάζω σχεδόν πάντα στα diy ενυδρεια.. γι ' αυτο μου βγάζει την πιστη τωρα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά το ξεκόλλησα !!!! και χθές έκοψα τα τζάμια και έφτια3α 2 μικρότερες γυάλες γύρο στα 40 λίτρα η καθε μια... που προορίζονται για μονομαχοενυδρείο και γαριδάδικο !!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επιφανειακά την λιώνει Τάκη, δεν είπα ότι θα το ψεκάσει με διαλυτικό θα ξεκολλήσει. Όσο παλιά και να είναι η σιλικόνη την διαβρώνει. Είναι ότι καλύτερο για τον τελικό καθαρισμό πριν το κόλλημα μαζί με μια ξύστρα τζαμιού και με μαλακό σύρμα κατσαρόλας.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κολλημένες πέτρες-Ξεκόλλημα; | albireo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 19-04-08 05:00 |
Αλφάδιασμα Ενυδρείου | Minas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 07-04-08 14:53 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 16-10-07 11:47 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Βάψιμο ενυδρείου | DiscusBoy | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 08-09-07 22:52 |