|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον από εψαξα λιγο και με τη βοηθεια ενως φιλου που ξερει λιγα πραγματα κατεληξα σε αυτά (δεν τα εχω αγορασει ακομα) περιμενω και τη δικη σας γνωμη
φιλτρο http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=1139 θερμοστάτης http://www.aquario.gr/texnologikos-e...r-25w-25w.html τεστ http://www.aquario.gr/frontida/test-...ticheck-5.html και μου εδωσαν να ριξω στο νερο αυτό http://www.pet4u.gr/tetra-safestart....DNKhoC0xbw_wcB http://www.pet4u.gr/sera-aquatan.html με τις απαραιτητες οδηγιες βεβαια. επισης μου ειπαν για ένα φιλτρο από τα jumbo (μοναδικο που εχει) με 3 επίπεδα φιλτρανσης ότι είναι καλο για μικρα ενυδρεια.τι λετε? επισεις σε ψαρια σκεφτομε να βαλω έναν κλοουν γλυκου,3 guppies θυληκα και ένα αρσενικο και ένα ζευγάρι γκουράμι colisa chuna βεβαια μου φαινονται πολλα λοιπον τι λετε? |
|
||||
|
||||
![]()
καλα σου φενοντε πολλα..3 γκαπυ καλυτερα η μεγαλυτερο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο (το φιλτρο βασικα για να ολοκληρωθει ο κυκλος του αζωτου) θελει "στρωσιμο" και μετα, ή γαριδες red cherry, ή μονομαχο.
Αμμοχαλικο, φυτα, ξυλαρακια και σαλιγκαρακια για συνοδεια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψάρια που αναφέρεις, τα ξεχνάς στα λίτρα σου Γαρίδες μετά απο 2-3 μήνες κι αφου στρωσει το φιλτρο και ο βυθός Μονομάχος (μόνος του) αφού στρωσει το φίλτρο Ή πας σε μεγαλύτερο ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι απαραιτητα μετα απο 2-3 μηνες οι γαριδες.
Αν στρωσει αργα παραδοσιακα πχ αμμωνια ή τροφη κλπ (και οχι με μπολι) και κανει κανα μηνα, θα ειναι ΟΚ και ο βυθος. Αν μπολιασει και βαλει ζωντανα αμεσως, πρεπει να μπολιασει και το βυθο με (ιδιας κοκομετριας και χρωματος) στρωμενο βυθο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτα προϋποθέτουν διάβασμα και σωστή ενημέρωση ![]() Προσωπικά διακρίνω, ανυπομονησία να μπουν ζωντανα. Ελπίζω να πέφτω εξω |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω παρελειψες και δεν ακουσες οσα σου ειπαμε
![]() μονομαχο ή γαριδες.. δεν υπαρχει αλλη επιλογη (για αρχαριο) σε αυτα τα λιτρα. μπολι βαλε για να μπει το ψαρι αμεσως αν θελεις.. για γαριδες στα ειπαν.. οσο για εξοπλισμο.. ακριβα τα βλεπω.. με πολυ λιγοτερα θα το εστηνα εγω.. τα στικακια βγαζουν οτι να΄ναι τιμες ή θα βγαλουν στο περιπου μετρησεις.. δες παρακατω για εξοπλισμο πολυ φθηνοτερο. φιλτρο θερμαντηρας |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο θελαμε ολοι στην αρχη. Οποιος βιαστηκε πληρωσε, ειτε σε ζωες, ειτε σε τρεξιμο, ειτε και σε χρημα.
|
|||
|
|||
![]()
συνηθως πληρωνεις (και εγω μεσα) σε ολα.
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μπερδευτηκα λιγο.
ακουστε τι ακριβως εχω κανει. στο ενυδρειο από τα 34 λιτρα τα 10 περιπου ηταν από το παλιο μικρο ενυδρειο με τα δυο χρυσόψαρα.συμπληρωσα 24 λιτρα νερο και εριξα aquatan και ayto to safe start όπως μου ειχαν πει και εβαλα το φιλτρο για μια μερα να δουλευει και μετα εβαλα μεσα τα 2 χρυσόψαρα.βεβαια τωρα θα δωσο τα χρυσόψαρα όπως εχω πει και θα βαλω τροπικα.το φιλτρο θελω να το αλλαξω γιατι είναι του παλιου μικρου ενυδρείου και θελω να το δωσο μαζι με τα χρυσόψαρα.αυτα εχω κανει μεχρι στιγμης. τωρα μου λετε για μπολι (τι είναι αυτό)???? χτες ειδα ενυδρειο 40 λιτρων με τουλάχιστον 20 μικρα ψαρια μεσα (ειχε guppies και αλλα σε τετοιο μέγεθος) και όταν ειπα ότι είναι πολλα το ατομο που το ειχε μου ειπε ότι το ειχε στησει ατομο πολύ εμπειρο σε ενυδρεια (και είναι οντως αληθεια λογω του ότι το συγκεκριμενο ατομο ασχολητε με ενυδρεια μια ζωη που λεμε) και του ειπε ότι αν υπαρχει καλη φιλτρανση και οξυγονοση δεν υπαρχει πρόβλημα.εβαλαν ένα καλο φιλτρο και μια αντλια και 6 μηνες τωρα είναι όλα μια χαρα. ατομα από πετ σοπ λενε πως αν βαλω τα φαρμακα και λιγο νερο από άλλο ενυδρειο και κανω μια μετρηση τοτε μπορο να βαλω μεσα ψαρια αμεσως χωρις πρόβλημα. τωρα πηρα χαλικι ψιλοκοκο πως το πλενω (με τι) και πως? γιατι μου ειπαν κατι για βρασιμο εχω μπερδευτεί λιγο όπως καταλάβατε και τωρα κατι τελευταιο σε ένα ενυδρειο φιλου μου με 2 χρυσόψαρα χτεσ βρηκε το ένα κατω από το φιλτρο εκει που ρουφαει το νερο.το βγαλαμε αλλα το ψαρι εχει στραβωση και είναι σαν παραλυτο.ειναι μεν ζωντανο κουναει το στομα ματια και αναπνεει και αν το ακουμπήσεις κουναει ουρα και λιγο το σωμα (πολύ λιγο) τι επαθε και τι να κανω? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο αρχαριου για χρυσοψαρα | mavras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-09-14 18:18 |
Αρχαριος με ενυδρειο | agos1212 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-03-13 14:22 |
ενυδρειο 20λτ, αρχαριος | asotos-ios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 18-08-12 18:15 |
0,34lt Μιας και αρχισαμε τα μικρα!! | 3r4ndo | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 33 | 28-10-10 00:12 |
ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ - ΑΡΧΑΡΙΟΣ | kostasblue | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 24-01-10 00:10 |