|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για σου κλεοβουλε!το έχω διάβαση!απλα ρώτησα μήπως και το έχει επιχείρηση κάποιος..........
|
|
||||
|
||||
![]()
Το επιχείρησε και απέτυχε
![]() Σ' αυτές τις διαστάσεις ενυδρείο μπορούν να φιλοξενηθούν μόνο νεογέννητα ψαράκια για μερικούς μήνες. Μετά αρχίζουν τα προβλήματα και οι απώλειες. |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ το είχα καταλάβει απλά ρώτησα να μου φυγή η απορία σας ευχαριστώ πολύ!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μπορεί να πάει σε Τανγκανίκα αλλά δεν το πρότεινα 1.γιατί μάλλον έχει διαβάσει το αντίστοιχο θέμα και 2. οι διαστάσεις κύβου δεν βοηθάνε να έχει κίνηση/ύπαρξη ζωντανών σε όλες τις ζώνες του ενυδρείου και θα απογοητευτεί με μισό ενυδρείο "άδειο" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερααα!!!εχω διάβαση και για tanganika!αλλα να πω την αλήθεια δεν μου πολυ αρεση αυτη η λυμνι δεν με τραβάει,θα ήθελα χρωματα.....
Εχω είδη στο σαλόνι εντιχιζομενω ένα rio 180 φυτεμενω κεινονικο με tetra,ramirezi,ancistrus,και sae!!!λοιπον λόγο χώρου με περνει να φτιάξω μόνο κυβο στη κρεβατοκάμαρα 60x40x60 οριακά......μου αρεση παρα πολυ η λιμάνι Malawi (έχει γ@μ@τ@ ψαρια με χρωματα) και επειδη ξέρω θέλουν μικος τουλάχιστον 1m δεν.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός!Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ο κύβος μου !! | gordon | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 09-02-15 00:28 |
κατασκευή κύβου | gordon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 27-10-14 16:10 |
Ο μικρός μου κύβος | Τάκης | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 19-01-14 00:26 |
Ο κύβος μου | magman | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 09-01-14 12:31 |