|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα η "γυάλα" έπιασε 200 ευρώ και είναι στα 550+ λίτρα. Τα 70 ήταν η μόνωση.
Edit: επίσης και εγω χρησιμοποίησα 2εκ κόντρα πλακέ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εμενα ειναι 250 λιτρα περιπου.με 200 ευρο θα το εκανα γυαλι.εμενα η μονωση εμενα θα μου παει βαρια 50...και 45 το κοντρα πλακε...το τζαμι δεν θα το πληρωσω.υπολογιζω οτι θα βγει κοντα στα 120 ευρο...πανω κατω. |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια.δεν πιστευω να ξεχασατε το θεματακι.?
απλα εδω ειναι ικαρια. τα παραγματα πανε λιγο αργα.δεν υπαρχει βιασυνη. λοιπον σημερα πηγα το κουτι στο παιδι...θα ξεκινησει σημερα αυριο.του ειπα να βγαλει μερικες φωτο αν μπορει..δεν θα ειμαι εκει, γιατι δουλευει αργα το βραδυ.θα το περασει 3 χερια πολυεστερα.και το υαλόνημα που θα βαλει ειναι η αραχνη που λενε αυτοι που ξερουν.απο οτι καταλαβα και ειδα σε ενα κομματι που ειχε φτιαξει μονο απο πολυεστερα. με τα 3 χερια θα ειναι αδιαβροχο και χωρις την ριτινη.εγω φυσικα θα βαλω,να ειμαι 1000% σιγουρος. |
|
||||
|
||||
![]()
Που χάθηκες εσύ, εδώ είμαστε και περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια, με ρυθμούς Αθήνας όμως και Ικαρίας
![]() ![]() ![]() ![]() Δημήτρη έχεις σκεφτεί το φαινόμενο της όσμωσης που υπάρχει στο πολυεστέρα ; Τώρα τελευταία το έμαθα αυτό, και έμαθα πως οι πολυεστερικές βάρκες, αν δεν έχουν περαστεί κάποια υλικά από πάνω, μετά απο καιρό μαζεύουν νερό εσωτερικά, λόγω όσμωσης, η ρητίνη θεωρώ πως θα το προστατέψει από αυτό
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μου το ειπε αυτο το παιδι...τα ξερει...θα το περασω ρητινη σιγουρα...μου ειπε οτι θα ειναι στεγανο.αλλα παιζει αυτο που λες.οποτε μου λεει να βαλεις απο πανω κατι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- εχω μια απορια.η ρητινη που εχω βρει δεν βγαινει σε μαυρο..εχει λευκο,μπλε και μπλε σκουρο...να παρω το μπλε σκουρο...? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 12-03-15 στις 14:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη και προετημασια για ξυλινο ενυδρειο! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 25-06-13 14:27 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 06-05-10 17:12 |
ξυλινο ενυδρειο!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 17-12-09 15:50 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |