|
|
|||
|
|||
![]()
ποσα λιτρα ενυδρειο παραμετροι νερου?
|
|
|||
|
|||
![]()
25 λιτρα...τι εννοεις παραμετροι;;
|
|
|||
|
|||
![]()
ph,gh,kh τωρα σε 25 λιτρα ψαρια δυσκολα καλυτερα γαριδες red cherry και σαλιγκαρια ή μονο γκαπυ αρσενικα 3-4 γιατι αν αρχισουν η γεννες θα εχεις θεμα σε τοσο μικρο ενυδρειακι.
|
|
|||
|
|||
![]()
ψηνομαι να βαλω γαριδες..αλλα στο quiko που πηγα δεν ειχε...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σου στειλα π.μ |
|
|||
|
|||
![]()
τελιος φιλικα στα 25 λιτρα δεν μπαινει ουτε ο μονομαχος ουτε τα γκαμπι ουτε καποιο αλλο ζοντανο αλλα αφηνω τους ποιο εμπιρουσ για να σε κατευθινουν σωστα ολοι ετσι αρχισαμε παντος μην φοβασε οσο ζεις μαθενεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου....
Σ αυτά τα λίτρα μόνο γαριδούλες θα σου πρότεινα και πολλά φυτάκια.... Τα λίτρα είναι πολύ πολύ λίγα για μονομάχο αλλά και για γκαπι..... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να μην μετρησα σωστα τις διαστασεις... εμενα το ενυδρειο που εχω τωρα πανω κατω ειναι σαν αυτα που εχουν ολα τα μαγαζια με τα ενυδρεια... μηπως ειναι παραπανω λιτρα;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.seriouslyfish.com/species...ia-reticulata/ παρε μερικες πληροφοριεσ για τα γκαμπι και δες αρχικα διαστασεις του ενυδρειου
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω μονομαχο σε 40 λιτρα και τωρα ετοιμαζω να τον βαλω σε ενα 70νταρι μπορει σε σχεση με το ποτιρακι να ειναι καλητερα αλλα αυτο δν σημανει οτι στο 25 θα ειναι πολυ καλητερα καθως δν μπορεις να διατιρισεις τις συνθικες σταθερες
------------------------- μετρο και μετρα με το πανω κατω δν μπορουμε να βγαλουμε σμπερασμα μ*υ*π/1000 και εχεις τα λιτρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ilias vag : 09-02-15 στις 15:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
μονομαχος εχει ελαχιστες απαιτησεις σε λιτρα 50-60 και μαλακο νερο (δηλαδη χρηση ΑΟ και τυρφης)
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.seriouslyfish.com/species/betta-splendens/ και για τν μονομαχο σου
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τις συμβουλες... τελικα το ενυδρειο ειναι 42 λιτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αποψη μου είναι να βαλεις έναν μονομαχο μεσα να σωθει από το ποτηρακι.Ο ογκος νερου του 25λιτρου είναι περιπου 100 φορες μεγαλύτερος από αυτόν του ποτηριού που τον εχουν οποτε είναι μια σημαντικη βελτιωση από αυτό που είναι τωρα.Ενταξει ολοι συμφωνούμε ότι οσο περισσοτερα τα λιτρα τοσο καλυτερα,αλλα μπροστα σ αυτά που περνουσε στο ποτηρι το 25 λιτρο θα είναι καλυτερο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ PET SHOP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (help) | mill | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-04-10 10:43 |
E-Shop????? | simon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 03-09-09 03:41 |