|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το μπόλι το βάζω στο φίλτρο ? εαν πάω σε ένα πετ shop θα μου δώσουν μπόλι ? στις οδηγίες λέει να βάλω κάποια ποσότητα και την επόμενη μερα να βάλω ψάρια μ φάνηκε περιέργο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μη βάλεις ψάρια αν δεν στρωσει, με τα ζουμια αυτά μετά απο κανα μήνα. Το μπόλι δεν το πουλάνε, από κάποιον άλλο συνχομπιστα και από υγιένς ενυδρείο. Αν βάλεις καλή ποσότητα μπόλι μπορείς και αμέσως να βάλεις πολύ λίγα ψάρια. Πιο φίλτρο έχεις ; Παράθεση:
Απο τη στιγμή που βάλει τροφή θεωρώ πως είναι καλύτερα να μπουν μετά απο 2 ημέρες, να ανεβάσει λίγο αμμωνια
|
|||
|
|||
![]()
έχω το εργαστιακό του και ένα eheim 2217 το οποίο δεν θα το χρησιμοποιησω τώρα ...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και βλέπω πως είσαι Πειραιά, αν θες πετάξου Κερατσίνι να σου δώσω μπόλι, έχω πολύ ελαφρόπετρα
|
|||
|
|||
![]()
το εργοστασιακό θα χρησιμοποιησω λεω γτ δεν εχω βάση και δεν ξέρω που να βάλω το eihem .... το ενυδρείο είναι της sun sun
|
|
||||
|
||||
![]()
πες μοντελο να δω πως είναι και τι χωραει
|
|||
|
|||
![]()
http://www.petsupermarket.gr/6904/%C...CE%BF-54l.html <υτο ειναι το ενυδρείο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|