|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν έχεις ήδη αγοράσει το σιποραχ, σπάστο σε πιο μικρά κομμάτια Αν όχι κι εγώ πιο πάνω σου πρότεινα μινι σιποραξ. Ειναι πιο βολικό για μικρά φίλτρα |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω παιδια.
δεν εχω αγορασει κατι ακομα. θα κανω μια ερευνα αγορας. της sera μου προτεινετε? για βαμβακι ποια μαρκα? ισως φανει χαζο, αλλα το siporax ειναι "βιολογικο υλλικο"? δεν τα ξερω καλα...! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το σιποραξ ναι ειναι το βιολογικο υλικο που λενε ολοι εδω μεσα. βαμβακι οποιο και να βαλεις το ιδιο ειναι για μενα απλα πρεπει να το απλωσεις σε ολη την επιφανεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ελα βρε να σου δώσω μια χουφτα στρωμένη ελαφροπετρα να βαλεις μέσα και ασε τα σιποραχ μινι και μαξι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην συγκρίνεις τα φίλτρα πλάτης που έχεις εσυ. Στο μικρό φίλτρο,πόση ελαφρόπετρα να χωρέσει χύμα? Αν διαλέξει μικρά κομμάτια, μαζί σου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
είχε το Hailea RP-400 ![]() το γεμισα όλο ελαφρόπετρα, και στην εισοδο του νερού ένα δάχτυλο σφουγγαρι και λιγο βαμβακι. Ειχε τοτε τα χρυσόψαρα στο 60αρι, σε 24 ωρες αμμωνία 0 και νερό κρυσταλλο. Πιο μικρό φίλτρο έχει απο αυτό ; Και σε ακομα πιο μικρό έβγαλα τον ανθρακα σε αυτο κουτακι που έχουν, και εβαλα πάλι ελαφροπετρα, ολα μια χαρα
|
|||
|
|||
![]()
α ρε τακαρε μαστορα!
κατι ξερω που σε λεω μαστορα! δλδ προτεινετε ελαφροπετρα αντι βιολογικου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αιγάλεω δεν μένεις ; Σιγα την απόσταση, ούτε 0,5ml υγρο ηλεκτρονικού τσιγάρου ![]() ------------------------- Πες μου πιο φίλτρο έχεις να το δω πως είναι ;
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 06-02-15 στις 13:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
παιδες, εχω τις γεννες στο μικρο ενυδριο. τωρα που θα λειπω στις αποκριες για 5 μερουλες, θα βαλω την ταιστρα στο μεγαλο. στις γεννες λεω να βαλω κατι ταμπλετες της jbl (weekend). αν κανουν για 2-3 μερες για τα μεγαλα, σιγουρα θα κανουν για πολυ παραπανω για τις γεννες. πρωτα μια καλη αλλαγη φυσικα. τι λετε?
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα όμορφο το ενυδρείο, και πολύ χρήσιμες συμβουλές
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano Nature Aquarium | Dimis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 54 | 25-02-10 22:45 |
back to nature,artificial backrounds.. | Giannis-malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 24-12-07 16:51 |
The world's top 27 nature aquariums | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 17-10-07 22:00 |
Nature Aquarium World : 1,2,3 | Juan | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 3 | 12-11-05 17:26 |
Back to nature! | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-03-05 10:06 |