|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ειχα βρε ενα της fluval, το 306 με 40 ευρω, αλλα το εδωσε αυτος. εκει ατυχισα.
κατα τα αλλα με το που φτιαχτω οικονομικα και εγω για εξωτερικο με βλεπω. κατι αλλο τωρα. το siporax δεν εχω καταλαβει πως τοποθετιτε. ειναι σαν κοφτο μακαρονακι απο οτι ειδα σε φωτο :P κοβουμε το σφουγγαρι του φιλτρου στη μεση και το βαζουμε αναμεσα? εψαχνα και στο youtube αλλα δεν βρηκα κατι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δέσε το τουλι και εισαι μια χαρά. Το βάζεις πάνω από το σφουγγάρι και πάνω απο αυτό βάλε ένα μικρό κομμάτι ενυδρειακό βαμβάκι Μπορείς να το βάλεις και χύμα, αλλά θα δυσκολεύεσαι κάθε φορά που θα πρέπει να ανοίξεις το φίλτρο Για σχετικά μεγάλα φίλτρα (πχ εξωτερικά) υπάρχουν ειδικές "κάλτσες" για τα βιολογικά υλικά Αλλά και με τούλι, κάνεις δουλειά |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη εχεις λιγο χωρο στο εσωτερικο φιλτρο σου και το σιποραξ το κανονικο ειναι μεγαλο και δεν θα χωραει πολυ μπορεις να βαλεις σιποραξ μινι
http://www.atlantidaaquarios.com.br/...-mini-35g.html Υ.Γ τα λινκ που σου βαζω τα βαζω τυχαια απο το ιντερνετ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν έχεις ήδη αγοράσει το σιποραχ, σπάστο σε πιο μικρά κομμάτια Αν όχι κι εγώ πιο πάνω σου πρότεινα μινι σιποραξ. Ειναι πιο βολικό για μικρά φίλτρα |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω παιδια.
δεν εχω αγορασει κατι ακομα. θα κανω μια ερευνα αγορας. της sera μου προτεινετε? για βαμβακι ποια μαρκα? ισως φανει χαζο, αλλα το siporax ειναι "βιολογικο υλλικο"? δεν τα ξερω καλα...! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το σιποραξ ναι ειναι το βιολογικο υλικο που λενε ολοι εδω μεσα. βαμβακι οποιο και να βαλεις το ιδιο ειναι για μενα απλα πρεπει να το απλωσεις σε ολη την επιφανεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ελα βρε να σου δώσω μια χουφτα στρωμένη ελαφροπετρα να βαλεις μέσα και ασε τα σιποραχ μινι και μαξι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην συγκρίνεις τα φίλτρα πλάτης που έχεις εσυ. Στο μικρό φίλτρο,πόση ελαφρόπετρα να χωρέσει χύμα? Αν διαλέξει μικρά κομμάτια, μαζί σου! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano Nature Aquarium | Dimis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 54 | 25-02-10 22:45 |
back to nature,artificial backrounds.. | Giannis-malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 24-12-07 16:51 |
The world's top 27 nature aquariums | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 17-10-07 22:00 |
Nature Aquarium World : 1,2,3 | Juan | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 3 | 12-11-05 17:26 |
Back to nature! | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-03-05 10:06 |