|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αδερφε για εσενα πηγα στους μαραγκους.εσυ με τρεχεις...με καλο τροπο το λεω..ξερεις...
θελω να ερθει το παιδι που θα μου περασει πολυεστερα.. και θα μου πει...μπορει να το περασω και απο εξω.θα δω...ασε που σκευτομαι να το κανω ενα με την βαση...θελω να πω οτι απο πανω μεχρι κατω να ειναι ενα..να μπουν γωνιες ξυλινες,ενα επιπλο...αν με πιανεις... πες ομως και για το καπακι...τι λες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Βρε Δημητρη, δεν τα πάω καλά με τα τζαμια, τα φοβάμαι, δεν ακούγεται άσχημο, αλλά αν γίνει μια στραβή δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Αλλά εμενα γιατι με ρωτάς ; Αφου ξέρεις τι θα απαντήσω. ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ και ¶γιος ο Θεός ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να στο φτιαξω βρε , γιατί να μη στο φτιάξω ; ![]() Εσύ όμως είσαι καλός στο ξύλο, γιατι δεν το φτιάχεις με ξύλο ; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ε κατσε,ιδεα εριξα....απλα λεω,μπορει να ειναι πιο ωραιο...για εμενα ειναι πολυ πιο ευκολο το ξυλο...θα το επεξεργαστω....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντε δουλειά τώρα, χασομεράς ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ Τον Βασίλη δεν βλέπω να αρχίσει να λέει πως σου άναψα φωτιές ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αχαχαχα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη και προετημασια για ξυλινο ενυδρειο! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 25-06-13 14:27 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 06-05-10 17:12 |
ξυλινο ενυδρειο!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 17-12-09 15:50 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |