|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο στηθηκε ως στοιχημα για να λειτουργησει με νερο βρυσης και να καταφερουμε να εχουμε καλη αναπτυξη cuba με νερο βρυσης.. !
απο τη στιγμη που τρεχει καλα.. δεν βρισκω το λογο να κατεβει το KH και το GH..! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω την εντύπωση πως τα φυτά δεν έχουν ιδιαίτερο προβλημα με το αν οι παραπάνω τιμές είναι πιο χαμηλές
|
||||
|
||||
![]()
Οι ροδοστομοι δεν νομιζω να εχουν θεμα σε αυτες τις τιμες.
http://www.seriouslyfish.com/species...ammus-bleheri/
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με αυτό που γράφει το seriouslyfish Hardness: 2-15°H
|
|||
|
|||
![]()
και το ΚΗ=11 ειναι διπλασιο ... αν μπορεις να μαλακωσεις το νερο θα ειναι καλυτερα τα ψαρια και με πιο κοκκινη μουσουδα..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στις περισσοτερες μετρησεις το kh βγαινει 8-9 και το GH11.. και μένουν εκεί.
οι τελευταίες μετρήσεις που έκανα που ήταν και αυτές της παρουσίασης είχαν τα νούμερα που αναφέρω. κοινώς αν απο τοτε που έχει στηθεί το ενυδρείο έχουν γίνει 30 φορες τέστ.. το 80% κυμανεται στα νουμερα που αναφέρω απο πάνω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου ενυδρείο 350lt | Kostas12 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 29-08-13 16:17 |
Πωλείται ενυδρείο 350Lt | rontoes | Malawi | 0 | 28-06-09 16:11 |