|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν έχει ραχιαίο όντως. Τις φούσκες τις κοιτάω και πραγματικά δεν ξέρω πόσο ευαίσθητες μπορεί να ειναι... Συνήθως τα bubble eyes τι χρώμα έχουν? Το red cap ειναι τεράστιο! Το πιο μεγάλο ψάρι αυτή τη στιγμή στο ενυδρειο Έχω ενυδρείο στην αποθήκη και καθεται. 130 λίτρα περίπου με 80 εκ μήκος...κατασκευή "κουραμπιε" ![]() Το ενυδρειο είναι μεν κυβος, αλλά δεν τα βλεπω να στιμώχνονται Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συνηθως σε πορτοκαλι τα βρισκεις.. μαυρο δεν εχω δει απο κοντα ή σε καποιο καταστημα (Θεσσαλονικης)..
Στησε του κουραμπιε το ενυδρειο τοτε, τι τα κρατας στον κυβο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλωστε κι ο κυβος ειναι κι αυτός ιδιοκατασκευή του Χρήστου (stiv) ![]() Το 130λιτρο θα στηθεί μόνο για τα δύο καινούργια fancy, μόλις καλοκαιριάσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμ δεν το εκανες κι εσυ λιγο μεγαλυτερο
![]() το επιπλο ειναι ενα θεμα.. σε αυτο συμφωνω.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο χώρος ειναι το μεγάλο ζητούμενο, αλλα θα βρεθεί λύση |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εκει τουλάχιστον θα εισαι σε σκεπασμένο χώρο, εγω που με βλέπω να μετακομίζω στη ταράτσα να δω τι θα κάνω ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σακη πανεμορφο το red cap,να τα χαιρεσαι τα ψαρια σου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγή σχεδίων και στο βάθος χρυσοψαράδικο | genecr | Χρυσόψαρα | 16 | 27-10-12 08:00 |
Σκέψη για "χρυσοψαράδικο" | Rafaela | Χρυσόψαρα | 37 | 01-02-12 23:25 |
Χρυσοψαράδικο - Κατασκευή κι επιλογές | SlimData | Χρυσόψαρα | 47 | 15-01-11 12:55 |
Θα το κάνω κοινωνικό τελικά (το χρυσοψαράδικο) | Τηλέμαχος | Ζωοτόκα | 73 | 11-12-10 10:33 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |