|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος!
μια χαρα παει! οι πετρες πολυ ασπρες μου φαινονται.. μηπως σου ανεβασουν σκληροτητες, τις τεσταρες? |
|
||||
|
||||
![]()
Endlers εχει, καλο θα κανουν και να ειναι ασβεστολιθικες.
|
||||
|
||||
![]()
με τετοιες σκληροτητες ναι..
απλα λεω μηπως εχει ακομα χαμηλοτερες και τις ανεβαζουν λιγο και οι πετρες.. |
|
|||
|
|||
![]()
Αδερφε μου αρεσει το μαιευτήριο σου
![]() μια χαρα βλεπω την μαμα κ τα μωρακια εκει μεσα κ κανουν τρελό παιχνίδι! να τα χαίρεσαι κ τα ζουζουνια κ τον κύβο Τα μωρά που μου έδωσες μεγάλωσαν , έβγαλαν χρωματάκι τα αρσενικά κ τα θυλικά είναι όλα σαν αγελάδες!!! περιμένω νέα παραλαβή απο εντελεράκια καθαρόαιμα κ θα τα κάνω μοιρασιά για ανανέωση! μέχρι να έρθω επάνω αν έχω νέες γέννες θα σου φέρω για ανανέωση , να "ανάψουν" λίγο τα αίματα!!! κ πάλι συγχαρητήρια για το κυβάκι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
πωλούνται σαλιγκάρια ramshorn blue Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gordon : 02-02-15 στις 16:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
σκάσανε οι γέννες απο τα δικά σου κ είναι σαν κοπάδι απο κουνούπια!!! παντού μικρά
απο βδομάδας περιμένω κ τα νέα ... να τα εξετάσω πολύ καλά για χρώματα , γραμμές κλπ κ μετά θα τα αναμείξω μεταξύ τους... είχα δεν είχα πήρα άλλο ένα 100αρι απο φίλο κ δεν ξέρω που θα μπω ΕΓΩ!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές νέες φωτογραφίες ... με νέα μέλη 3 platy ενός φίλου , οπου θα φιλοξενηθούν για λίγο..
|
||||
|
||||
![]()
μερικές ακόμη !!
|
|||
|
|||
![]()
απο ολα αυτα , εγω θελω το ΒΙΝΤΕΟ!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κύβου | amalia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 07-03-17 19:41 |
Κύβος φυτεμένος | Obelix(Reifen) | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 16-01-17 00:48 |
κατασκευή κύβου | gordon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 27-10-14 16:10 |
Ο μικρός μου κύβος | Τάκης | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 19-01-14 00:26 |
Ο κύβος μου | magman | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 09-01-14 12:31 |