|
|
|||
|
|||
![]()
Βγαλε μερικες κοντινες (οχι την χιονατη), σας γεννανε ψαρια και χρειαζομαστε υλικο για το site και το περιοδικο του Συλλογου βρε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα μικρα κινουνται τοσο γρηγορα που δεν μπορω να τα τραβηξω με την ψηφιακη . Θελει επαγγελματικη καμερα που εχει ο Μιχαλης.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Αφήστε και καμιά έκπληξη για το περιοδικό. Και για να ξέρετε... με τον Μιχάλη έχει ήδη κανονιστεί πριν το καλοκαίρι και περιμένω τις επόμενες (και τελικές πιστεύω) φωτό από στιγμή σε στιγμή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα κανετε αρθρο για το πως να σκοτωνετε νεογνα???? Θα εχει ενδιαφερον , και ο Μιχαλης ειναι το καταλληλο ατομα να σας δειξει πως... Απλα καλο ειναι το αρθρο να ειναι ακαταλληλο για ανηλικα γιατι το θεαμα νεκρων μικρων μπορει να τα πληγωσει ανεπανορθωτα..........
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννητουρια firemouth! | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 23 | 30-12-05 23:27 |
Firemouth cichlid πιθανος συγκατοικος για ροδοστομους-αεναος | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-01-05 13:04 |
Firemouth Cichlid - ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ | vagos1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 20 | 26-06-04 19:40 |
FIREMOUTH? | vagos1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 11 | 23-01-03 15:34 |