|
|
||||
|
||||
![]()
όχι ακόμη είμαι λίγο τρομοκρατημένος.
------------------------- για το ενυδρείο έχω.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη astrapcian : 28-01-15 στις 08:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείς πως έχεις οικιακό φίλτρο άνθρακα ;
Γιατί αν έχεις , τότε πολύ φοβάμαι πως δεν είναι από τοξικότητα του νερού από χημικά, γιατί αν συνέβη από αυτόν τον λόγο και με φίλτρο άνθρακα, τότε αυτό το χημικό θα ήταν τόσο δυνατό που θα είχατε και εσείς πολύ σοβαρό πρόβλημα. Μετά από όλα αυτά θα σου πρότεινα να ξεστήσεις τελείως το ενυδρείο, πλύσιμο βράσιμο βυθού και βιολογικού υλικού, πέταμα σφουγγάρια και ότι αναλώσιμο υπάρχει μέσα στο ενυδρείο και πολύ καλό πλύσιμο όλα τα υπόλοιπα υλικά , ακόμα και με αραιό διάλυμα χλωρίνης, και στήσιμο από την αρχή, μπόλι κλπ
|
|||
|
|||
![]()
εχεις c02??
παρολο που βλεπω οτι δεν το γραφεις το ρωταω μηπως και εγινε παραλειψη |
|
||||
|
||||
![]()
όχι δεν το έβαλα ακόμα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωρίζει κάποιος? Το έχει πάρει κάποιος? | ignatios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-01-13 23:20 |
κάποιος ξυλουργός να με βοηθήσει ... ? | nitrox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 22-02-11 00:29 |
Μπορεί καποιος να με βοηθήσει? | kpaulos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 16-01-09 20:05 |
όποιος μπορεί να βοηθήσει ας ρίξει μια ματιά στις φωτογραφίες | leobabes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 26-06-07 11:23 |