|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια δεν ταιριαζουν μεταξύ τους
τα μολυ & πλατυ θέλουν αλκαλικο και σκληρο νερό ενω τα τετρα μαλακο και όξινο και θέλουν και κοπάδι, θα πρέπει να κάνεις κατι για αυτό
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από ψάξιμο στην wikipedia είδα ο,τι αντέχουν μέχρι 7,8 ph τα tetra Τάκη! Άμα κυμαίνονται εκεί οι τιμές δεν είναι καλά για όλα τα είδη?
|
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε εδώ
http://www.seriouslyfish.com/species...irodon-innesi/ Water Conditions Temperature: 21 – 28 °C pH: 4.0 – 7.5 Hardness: 18 – 215 ppm
|
||||
|
||||
![]()
Για τα φυτά και εγώ πιστεύω ότι δεν θα ευημερήσουν, αλλά πάντα μπορείς να δοκιμάσεις!!Μια ερώτηση, τα φυτά πως σκέφτεσαι να τα βάλεις;Εννοώ θα είναι σε άλλη δεξαμενή και θα κάνεις κάπως bypass το νερό και θα το ξαναγυρνάς στο φίλτρο;Ή θα τα έχεις να επιπλέουν στην ελεύθερη επιφάνεια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικά με τα neon είδα αυτό που μου έστειλες Τάκη και βασικά όξινο όξινο θέλουν για την αναπαραγωγή σωστά? Πάντως από Σεπτέμβρη τα έχω τα 5 neon μου χωρίς καμία περίεργη συμπεριφορά ίσα ίσα είναι και πολύ ενεργητικά και με έντονα χρώματα
![]() ![]() ------------------------- Gallo τα φυτά θα τα τοποθετήσω σε κανονικά γλαστράκια με τύρφη και διογκωμένο άργιλο σε ένα ραφάκι πάνω από το ενυδρείο και με ένα σωληνάκι θα στέλνω λίγη ποσότητα νερού σε κάθε φυτό και το "στράγγισμα" θα ξαναπέφτει μέσα στο ενυδρείο! Έτσι το σκέφτομαι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexlibe95 : 28-01-15 στις 00:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπες να διαβάσεις εδώ για την ενυδρειοπονία...
Κάτι ακόμα... άλλο η υδροπονία και άλλο η ενυδρειοπονία που θες να κάνεις εσύ!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Που το ειδες βρε συ πως θελουν όξινο μόνο για αναπαραγωγή ; Habitat Mostly inhabits forest streams and minor tributaries rather than turbid (whitewater) main channels. The water is typically acidic, of negligible carbonate hardness and conductivity and stained brownish due to the presence of humic substances released by decomposing organic matter, although it’s also been collected from similar habitats containing transparent, unstained clearwater. Και μη παιρνεις τα άκρα, λεει απο 4 έως 7,5 , και αν πάρουμε τον μεσο όρο είμαστε κατω από 6. Επισης σε 30 λίτρα δεν μπορουν να μπουν αυτα τα ψαράκια , θελουν διαστάσεις Aquarium Size An aquarium with base dimensions of 60 ∗ 30 cm or larger is recommended.
|
||||
|
||||
![]()
Το είδα σε αυτό που μου έστειλες και συγκεκριμένα στο "Reproduction":
The water should be soft and acidic in the range pH 5.5-6.5, gH 1-5, with a temperature of around 80-84°F. Επίσης μπες εδώ : https://www.aqua-fish.net/articles/e...ing-discussion και δες ότι λέει το minimum για 5 neon είναι 18.93 liters. Το ότι μου λες 2 διαστάσεις 30*60 δεν λέει κάτι εάν το ύψος είναι πολύ μικρό! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY ενυδρείο σχετικά μικρο. | Stefanos91 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-06-12 16:24 |
Ερωτήσεις σχετικά με ανθρακα | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-02-08 18:58 |
Ερωτήσεις σχετικά με ενυδρείο12lt για μονομάχο | wertyu5555 | Bettas | 9 | 18-01-07 13:23 |
Ερωτήσεις σχετικά με σκουληκάκια... | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-05-05 18:50 |
Ερωτήσεις σχετικά με το Juwel Rio 400 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-12-04 17:57 |