|
|
||||
|
||||
![]()
Τακη νομιζω πως την βρυση την χρησιμοποεις μονο για να γεμισεις το λαστιχο με νερο ( εκει ναι, θα φυγει νερο βρυσης στο ενυδρειο αλλα νομιζω λιγα ml ). Αφου γεμισει το λαστιχο με νερο βρυσης, κλεινεις την βρυση και ανοιγεις το βανακι στο εργαλειο, οποτε αρχιζεις και τραβας νερο απο το ενυδρειο.
edit:: τωρα που το ξανασκεφτομαι αυτο θα απαιτουσε την βρυση να ειναι χαμηλοτερη απο το ενυδρειο οποτε παιζει να λεω και βλακειες ( το βιντεο το ειδα στο mute ). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά και προσθήκη νερού κατευθείαν από την βρύση δεν με βρίσκει σύμφωνο, χωρίς τουλάχιστον ένα φίλτρο άνθρακα, πολλοί το κάνουν βέβαια, εγώ όμως όχι, βάζω στα χρυσόψαρα αλλά με φίλτρο άνθρακα και μικρές τμηματικές ποσότητες για να μη κατεβάζω απότομα τη θερμοκρασία
|
|||
|
|||
![]()
το νερο μπορει να προερχετε και απο ηλιακο-θερμοσηφονο οποτε να ειναι ηδ στην καταλληη θερμοκρασια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καταλληλη η θερμοκρασια πρεπει να μπορεις να την μετρησεις σε ενα κουβα για παραδειγμα δηλαδη καπου σταθερα και αντε να πετυχεις τους 24-25 βαθμους απο τον ηλιακο.Ασε που νερο απο κακοσυντηριμενο ηλιακο ειναι φουλ αλατα και αλλα.
|
||||
|
||||
![]()
Να συμπληρώσω και εγω κατι που δεν ειπατε,,το ζεστο νερο απο το θερμοσίφωνα ,η τον ηλιακό ειναι ακατάλληλο γιατι το νερο που υπαρχη μεσα κυκλοφορεί μεσα σε χαλκοσωλήνα, και δεν ειναι και το καλυτερο για τα ψαρια,γαριδες.
Εγω παντος ζεσταίνω νερο με τον θερμοστάτη,,η με τον βραστηρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
για να γινει η αλλαγη νερου με αυτο το εξαρτημα πρεπει η βρυση να ειναι ανοιχτη καθ'ολη την διαρκεια της αλλαγης οποτε οικονομικα δεν συνφερει καθολου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτηστικο για ενυδρειο καλο η κακο γνωμες | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-06-13 01:25 |
Κολπο με τις βεντουζες ? | rakita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 28-12-12 00:39 |
κολπο η τυχη??? | Giwrgos23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 10-04-06 23:22 |