|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Γιατί απορείς; Το ψάρι έχει τα χάλια του... κι εσύ το βλέπεις μια χαρά. ΜΗΠΩΣ θυμάσαι που γράφω κατά καιρούς... "άλλα τα μάτια του λαγού κι' άλλα της κουκουβάγιας"; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 24-01-15 στις 22:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσων μηνων ειναι?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς αυτά σου γράφω τόσο καιρό... τα ψάρια σου έχουν μείνει πίσω... γιατί ΔΕΝ θέλεις να το καταλάβεις.-
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες.
|
||||
|
||||
![]()
ολους τους πηρα στα 6 cm περιπου
λοιπον τον μπλε τον εχω καπου 7μηνες και ειναι καπου 11cm τον ασπρο τον εχω κι αυτο 7 μηνες και ειναι καπου 7cm(και εδω πηγαινε η ερωτηση μου αν πιστευεις νικολα αν εχω δισκους κακης ποιοτητας, διοτι ο δισκος τρωει αλλα δεν μεγαλωνει) τον κοκκινο τον εχω 4μηνες και ειναι καπου 10cm τον πιτσιλοτο τον εχω 1,5μηνα και ειναι καπου 9cm τον galaxy τον εχω 1 χρονο και ειναι 1,5χρονων και ειναι κι αυτος καπου 11cm (ειναι ο πρωτος μου δισκος) ------------------------- αυτην την εικονα την εχω δει απειρες φορες, απλα δεν μπορω να την καταλαβω live, τι να πω? δεν γινεται να την κανω πραξη... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalmichalis : 24-01-15 στις 22:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1. Όταν αγόρασες τα ψάρια... κανείς μας ΔΕΝ ξέρει ΑΝ ήδη είχαν μείνει πίσω... πράγμα σύνηθες.
2. Έχεις ψάρι που για 7 μήνες, τρώει αλλά ΔΕΝ παίρνει... τι άλλο θα πρέπει να γίνει, για να καταλάβεις ότι... κάτι πάει λάθος; 3. Στο GD... υπάρχει θέμα μου με πλήρες φωτογραφικό υλικό από γέννα και την ανάπτυξη των μικρών τους... ΔΕΝ έτυχε να το δεις και να βγάλεις συμπεράσματα; 4. Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις... τι δείχνει η εικόνα; Πάρε φωτογραφία από τα ψάρια σου... και κάνε το ίδιο με τα μάτια τους... πχ. στο photoshop.- |
|
||||
|
||||
![]()
1. δεν θεωρω οτι εχω παρει καποιο ψαρι που εχει μεινει πισω, διοτι αυτο με τα ματια, το κουτσοπαλευω, δηλαδη βλεπω συγκριτικα με τα υπολοιπα ψαρια στο μαγαζι
2. μεχρι στιγμης πιστευα οτι μονο δυο ψαρακια εχουν μεινει πισω που ειναι και εμφανως σε εμενα, τον εναν ασπρο, που κατα την γνωμη μου δεν θεωρω οτι ειναι καλος εκ γεννετης δισκος.... και ο πρωτος δισκος μου που εχει περασει τα 'παντα"... 3. συγνωμη, αλλα δεν το εχω δει ακομη, παροτι διαβαζω συνεχει συζητησεις 4. ειναι κι αυτο μια λυση, απλα το να το κανω αυτο στο καταστημα δεν ειναι εφικτο, πριν αγορασω δισκο.... ειναι αναστρεψημη η κατασταση σε κανεναν απο αυτους, οσον αφορα την αναπτυξη τους? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατροφή Οscar | Vtecakias | Διατροφή | 11 | 27-12-11 19:33 |
Διατροφή μονομάχου | george1995 | Bettas | 6 | 09-09-10 14:50 |
brichardi διατροφή | bisonas | Tanganyika | 2 | 18-07-08 23:00 |
Σκορδέλαιο,ή χυμός σκόρδου; (Διατροφή δίσκων) | tasos | Δίσκοι | 12 | 18-04-03 21:13 |