|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το κουνάω μέχρι να διαλυθεί η σταγόνα και μετά βάζω την επόμενη.Η gh που λέω 17, δεν είναι ενυδρείου, αλλά δοχείου προετοιμασίας.
Η τύρφη γιατί δεν έχει κάνει τίποτα ακόμη; |
|
||||
|
||||
![]()
Απάντησε όταν μπορείς και στο edit που έκανα στο από πάνω μου μήνυμα για την τύρφη κλπ.
Φαίνεται πάντως πως ίσως έχει κάνει κάτι (ρίχνοντας δηλαδή το gh απο 24 σε 17).
|
||||
|
||||
![]()
Για 4 λίτρα αλλαγής (~30%) στο 15lt έβαλα 15ml (3 κουταλάκια του γλυκού) τύρφη σε ένα μικρό εσωτερικό που είχα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή για να καταλάβω, σε 15 λίτρα έβαλες 15ml τύρφης? Στο φιλτράκι χώραγε άνετα αυτή η ποσότητα ή ήταν στριμωγμένη? Στο λέω γιατί φίλου μου που ήταν στριμωγμένη δεν του έκανε πολύ δουλεία και με το που έβαλε λιγότερη (άρα ήταν και πιο αραιή μέσα στο φίλτρο), του πήγε το ph 5.5 - 6.0
|
||||
|
||||
![]()
Μισό να τα ξεμπερδέψουμε...
Έχω ένα ενυδρείο 15 λίτρων μεικτά.Οι εβδομαδιαίες αλλαγές μου, για το 30% είναι περίπου 4 λίτρα νερό.Σε αυτά τα 4 λίτρα που προετοιμάζω σε ξεχωριστό δοχείο, έβαλα 15ml τύρφης σε 2 τούλια. Μπήκαν άνετα πάντως, καθόλου στρίμωγμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο στρατηγος ρωταει , εαν κουνας το μπουκαλακι GH-KH πολυ καλα για κανα λεπτο , πριν αρχισεις να ριχνεις σταγονες στον δοκιμαστικο σωληνα που βαζεις νερο ενυδρειου..
πολλες φορες θελει δυνατο κουνημα για να ανακατευτει καλα το τεστ,πριν ξεκινησεις την μετρηση |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΡΙΝ το ρίξω, όχι δεν το κουνάω.Καμιά φορά να το κάνω ελάχιστα μηχανικά.
Νομίζω ότι θέμα έχει η αμμωνία και θέλει αρκετό κούνημα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ολα εχουν θεμα.. και των νιτρικων...
κουνα γερα , πολυ καλα για 1-2 λεπτα και ξαναμετρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σε 4 λίτρα και δεν έκαναν τίποτα 15ml τύρφης? Περίεργο, θα έπρεπε. Ποιά τύρφη έχεις (ενημερωτικά)? Ναι, μέτρα gh βρύσης πρώτα αφου το κουνήσεις καλά! 5ml νερό βάλε το φυαλίδιο του τέστ.
Urban Mood: https://www.youtube.com/watch?v=pS0ClD5LJ7o Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 23-01-15 στις 22:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
AgMa, ξαναδοκιμασε... και βλεπουμε... |
|
||||
|
||||
![]()
καλα και τι σχεση εχει το ποσες σταγονες θελει?για οικονομια?
![]() μετρας τη βρυση για να δεις με τι νερο ξεκινας,και μετρας και το νερο που προετοιμαζεις για να ξερεις τι εκανες. τι,με μια φορα περιμενεις να βγαλεις ακριβως τις παραμετρους που θες? αμα ηταν ετσι,τοχαμε λυσει ολοι το προβλημα με τα νερα ![]() κανε 4-5 δοκιμες-οσες χρειαστει- και με μετρησεις καποια στιγμη θα το πετυχεις. οικονομια στις σταγονες του τεστ θες να κανεις? δεν θα κανεις στο τελος.ποιο πολλα εξοδα θα κανεις αν δινεις νερο οτι ναναι στα ψαρια και εμφανισουν προβληματα υγειας. ------------------------- Παράθεση:
μην κανεις οτι ναναι.η εταιρια υπολογιζει τη δοσολογια με τα μπουκαλακια και τα φυαλιδια της.αν ητανε θα βαζανε κιαυτοι συριγγα μεσα δεν ειναι χαζοι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 23-01-15 στις 22:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργες αντιδράσεις χρυσόψαρου? | Mary74 | Χρυσόψαρα | 6 | 12-05-13 17:46 |
περίεργες μετρήσεις.. | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-10-09 23:48 |
Περίεργες φουσκάλες σε ενυδρείο με μονομάχο. | nkarytia | Bettas | 7 | 06-09-09 11:14 |
Περίεργες φυσαλίδες στο φίλτρο.. | Μανώλης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 06-11-08 21:55 |
Σκαλάρι με περίεργες αντιδράσεις | CASPER | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 27-04-06 15:28 |