|
|
||||
|
||||
![]()
Αφήστε ρε το δούλεμα
Επειδή εσείς φτιάχνετε τα πάντα. ..νομίζετε ότι για όλους είναι εύκολο ![]() Τάκη ξεκίνα το θέμα, και πρώτος πελάτης εγώ Δύο γωνιακες βάσεις για κοράλλια παρακαλώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη την τετάρτη έρχομαι. Καφέ θα πιούμε? Να πάρουμε και τον Σάκη να του δείξεις πως γίνετε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να δω πότε θα κάνω κανονική παρουσίαση...
Οι φωτο ειναι πριν απο λιγες μέρες - Η καφέ άλγη επιτέλους υποχώρησε!!! Υπήρξε ένα κοκκίνισμα στον έναν βράχο (φαίνεται καθαρά στην 5η φωτο)- κρατησε μια εβδομάδα, το οποίο προχθές υποχώρησε τελείως |
|
||||
|
||||
![]()
......
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα ζωντανά!
Μπράβο Σάκη! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Παναγιώτη!
Πάμε καλά νομίζω. .. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Κατσε να καλοκαιριασει και ελατε να αραξουμε, το "μαγαζι" ειναι ανοιχτο μεχρι αργα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 22-01-15 στις 23:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
για να μην χαλαω το θεμα υπαρχει καπου καποιος οδηγος για την χρηση πλεξι??
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74654
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ph,gh κ.τ.λ | Fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-02-13 18:29 |
Απορίες.... | Immortal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 19-06-12 23:09 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες | AXEL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-06-07 21:22 |