|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απο που ξεχωριζουν ρε παιδια??? γιατι απο τα δικα μου δεν μπορω να βγαλω ακρη............
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δες στις φώτο του Νίκου τα αρσενικά έχουν μια κίτρινη γραμμή στο τελείωμα τις ουράς!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ, και για την παρατήρηση ακόμη περισσότερο!
Αύριο θα μάθουμε τότε ποια και πόσα είναι τα αρσενικά και τα θηλυκά.!!! Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι πως δεν με φοβούνται.. Συγκρίνοντας με τα μούλτις, που τα έχω σχεδόν 3 χρόνια, τώρα, και ακόμη το σκέφτονται πριν πλησιάσουν στο τζάμι, τα caudos κολλούσαν στο τζάμι όταν ακουμπούσα το κεφάλι μου σε εκείνο το σημείο.. Βλέπω να τρώω και ξύλο στην πρώτη αλλαγή νερού.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στη επάνω 14η φωτο είναι 99% ένα ζευγάρι (πάνω θηλυκό-κάτω αρσενικό)
![]() Όταν μεγαλώσουν λίγο θα είναι πιο εμφανές. |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα τα πανκιά... να τα χαίρεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτήν λέω. Μη βιάζεσαι όμως. Θα φανεί ποιά πρέπει να δώσεις
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ 120Lt | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-10-15 09:11 |
Προτάσεις για 120lt Tanganyika | persival | Tanganyika | 12 | 03-09-11 12:20 |
φυτεμένο ενυδρείο 120lt | Misirlis Aquarium | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 04-05-11 22:22 |
Tanganyika 120lt | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 27-10-09 23:51 |
Koινωνικό 120lt | kill_bill | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-01-08 00:47 |