|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία!
Πώς τα δέχτηκαν τα νεα ψάρια Σπύρο?
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε Σπύρο & σε Τάκη...!!!
![]() Τελικά ή τα μικρά ειναι πολύ μικρά ή τα μεγάλα ειναι πολύ "γαϊδούρια"!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα.
Ηρεμα. Κυριοι το ζευγος Γουλανδρη. Ο μικρος Jake στην αρχη φοβηθηκε οταν ειδε διπλα του το θεριο τον Γουλανδρη και εφυγε βολιδα πισω απο τα ξυλα, αλλα μολις μυρισε το φαι που εριξα βγηκε για μασα δειλα δειλα. Οταν ειδε οτι δεν ασχολείτο κανεις μαζι του ξεθάρρεψε και μπηκε στην ομάδα των τριων που ηδη σκαλιζαν το βυθο. Ο Elwood δεν πηρε χαμπαρι απο την αρχη, Πηγε και χωθηκε μεσα στην ουρα του Γουλανδρη και κολυμπαγαν μαζι. Μετα κολλησε στην κοιλια της Χοντρης και την ακολουθουσε . (λες να ειναι αρσενικακι ο Elwood και αρχισε απο τωρα το κολλημα?) Δεν σταματησαν να τρωνε οτι εβρισκαν μπροστα τους μεχρι που εκλεισαν τα κυριως φωτα. ------------------------- Παράθεση:
![]() Ο Γουλανδρης ηταν πιο μικρος απο τους Blues Brothers οταν τον ειχα πηρα. ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 20-01-15 στις 21:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και δυστυχώς νομίζουν πως θα μείνουν τόσο και τα βάζουν σε γυάλες ![]() Νομίζεις πως περίμενα και εγω πως θα γίνουν τόσο ;
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ αρχίζω να το σκέφτομαι για 300λιτρο...
Δυστυχως τωρα τα εχω σε κυβο και έχουν μεγαλώσει "επικίνδυνα" |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με το που πηγαν στο 500λιτρο μεσα σε μερικους μηνες γινανε διπλασια. Επρεπε να τα ειχα μεταφερει νωριτερα.
|
||||
|
||||
![]()
Θα το ειχα κανει ηδη, αλλα αν δεν οργανωσω καλα τον χωρο (μπαλκονι) που θα μπει το 300λιτρο, με βλεπω να δουλευω για τη ΔΕΗ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξυλινο, και ησυχασες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βαλτε φωτογραφιες απο γαριδες και ασπονδυλα. | Raven | Γαρίδες | 337 | 04-03-19 20:25 |
διαλεξη-μεταβολισμος του αζωτου-βαλτε και τα δικα σας please... | kgf12345 | Ιστοσελίδες στο Internet | 6 | 16-05-13 18:13 |
Βαλτε τις φωτογραφιες σας απο Guppies | diaton101 | Φωτογραφίες μελών | 17 | 05-04-11 21:29 |