|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η βάση είναι 16mm περιμετρικά είναι 10mm και τα χωρίσματα είναι 5mm μου έκανε μια ψιλό κοιλιά το 5mm άλλα την δεύτερα θα το σενιάρω κάλα με κόντρες και θα δούμε τι κατάφερα παντός σιγά σιγά μαζευόμαστε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα κόβεις με δισκοπρίονο ε. Δες τι κάνω στις ενώσεις , δίνει τρελή αντοχή αλλά και προστασία απο τις διαροές. Κολλάω τα 2 κομμάτια ![]() και μετά κολλάω από πάνω λωρίδα (σαν πηχακι) μικρή σε πλατος αλλά σε όλο το μήκος ![]() και άλλη μια στην άλλη πλευρα ![]() Νομίζω πως στο διαφανες 5αρι πρέπει να έχεις κάνει και εσύ, κάτι τετοιο ειδα στις φωτο
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ βάζω στα σοκορα σφήνες τριγωνικές κομμένες από πιο χοντρό υλικό και διπλασιάζω το πάχος άλλα έχω τα μηχανήματα εκεί που δουλεύω και μου είναι πιο εύκολο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αλλά αν έχεις τα εργαλεία είναι αλλιώς
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους και σας ευχάριστο για τα κάλα λόγια . Σκέφτομαι στον πρώτο χορό να βάλω σφουγγάρι 50*50*10 10ppi ολόκληρο , δεύτερο υλικό θα είναι υαλοβάμβακας στης ίδιες διαστάσεις , τρίτο υλικό θα είναι 72 λίτρα ελαφρόπετρα , 4 υλικό θα είναι άλλα τόσα λίτρα μακαρόνι και στο τέλος άλλος ένας χορός για την αντλία Heim 5000+ . Και μετά θα με διώξει η γυναίκα μου μαζί με το ενυδρείο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο πρώτο τμήμα που θα κατεβαίνει το νερό να βάλεις το ενυδρειακό βαμβάκι, που θα αλλάζεις συχνά. Μετά το σφουγγάρι και έπειτα την ελαφρόπετρα.
Το μακαρόνι αν είναι πορώδες (όπως το σιποραξ) είναι οκ, αν είναι λείο είναι περιττό. Βάλε κι εκεί ελαφρόπετρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαγή σχεδιών αγοραστικέ πριν 3 ώρες ενυδρείο 2000μ*650υ*600φ , 300 ευρώ
με όλα 200 watt juwel +300 watt eheim jager με 6 λάμπες philips , 2 φίλτρα dolphin c1600 αυτά . Είναι σε μαύρο χάλι από την βρόμα αλλά θα το κάνω κούκλα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200 λιτρα Αφρικανες | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 25-03-08 19:18 |
Αφρικανες-νεο ενυδρειο | casperon | Malawi | 4 | 28-11-07 20:15 |
αφρικανες σε 60 λιτρα | alexinio | Malawi | 13 | 26-06-07 16:09 |
Ενυδρειο Για Αφρικανεσ | gleboukas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-09-06 12:38 |