|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλές πληροφορίες το site θα το μελετήσω και θα επανέλθω
![]() ------------------------- Λοιπόν καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις και τις προτάσεις .... Η αλήθεια είναι πως αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε Αφρική και Αμερική ... Επειδή σε όλα τα ενυδρεία που είχα τα τελευταια 4 χρόνια έιχα λίγα ψάρια μέ ολα τα ενυδρεία να έχουν spieces χαρακτήρα έλεγα σε αυτό να το ''παρακάνω'' λιγακι ![]() Η Ν.Αμερική λοιπόν μου φαίνεται ότι δίνει περισσότερες επιλογες ... μία ψαροσύνθεση που είχα στο νού μου και θα ήθελα απόψείς , διορθώσεις και γενικότερα μια συζήτηση ώστε να μην υπάρξει κάποιο θέμα , είναι 1 ζευγάρι ancistrus.sp 5-6 Microgeophagus altispinosa (απο τα οποία θα προσπαθήσω ξεχωρίσω ένα ζευγάρι ) είτε geophagus cupido τα οποία δεν ξέρω αν θα τα βρώ ίσως λίγα άτομα απο corydoras ή ένα κοπάδι tetra απο tetra σκεφτομαι είτε glowlight tetra είτε ember tetra ... απο τα παραπάνω ψάρια τι συνδυασμούς θα κάνατε εσεις ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΣΤΟΥΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ : 18-01-15 στις 02:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαροσυνθεση | ανδρεα | Ζωοτόκα | 34 | 31-12-12 10:19 |
ψαροσυνθεση | mmamatsis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 22 | 12-04-12 10:19 |
Ψαροσυνθεση.. | Grigoris13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-10-11 21:19 |
ψαροσυνθεση | irongud | Malawi | 29 | 30-07-11 02:24 |
Ψαροσυνθεση! | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 31-01-10 21:42 |