|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεγαλώσαμε αρκετά και έχουμε και πολλές γέννες red cherry
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία!
Πόσων ημερών είναι τώρα? Πόσα είναι στο περίπου?
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι 45-50 ημερών max.
Τα ψαράκια ειναι περίπου 30-35 τα 4 απ αυτά ειναι albino ειναι ιδια με τα αλλα σε ανάπτυξη και ενεργητικότητα απλα ειναι ασπρα ![]() Και 2 εχουν κάποια δυσπλασία και πολυ μικρή ανάπτυξη ηταν 4 νομίζω ,αλλα εχουν μείνει 2, δεν θελω να κάνω ευθανασία ,δεν μπορω ![]() Προβληματίζομαι τωρα που θα τα δώσω ;θελω να βρω καλο ενυδρειο να πανε κι αν γίνεται και ολα μαζι, Απ την άλλη σκέφτομαι αναβάθμιση σε μεγαλύτερο ενυδρειο αλλα δεν το βλέπω για άμεσα λόγω οικονομικών ![]() Ασε που έχω της γαριδες οι οποίες απο 13-15 εχουν γινει τουλάχιστον 60 Εδώ φαίνονται καλυτερα
|
||||
|
||||
![]()
Τις καλησπερες μου!
Ωραία η διακόσμηση Γιάννη! Ζηλεύω , χαχα! Τα κλαδέματα που μου δωσες αρχισαν να περνουν τα πανω τους τωρα που ξεκίνησα excel! Αν θέλεις να ξαλαφρυνεις απο καμμία γαριδουλα σφύρα κλευτικα!! ![]() Αναμενω και αλλες φωτο να χαζεψω! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα.
Μην κανεις ευθανασια στα δυσμορφικα. Μια χαρα θα τα πανε.
|
||||
|
||||
![]()
Μου πέρασε σαν σκέψη γιατι τα βλέπω να εχουν μια δυσκολία στο κολύμπι
Αλλα δεν μπορω ![]() Αυτά που ειναι ενδιαφέροντα ειναι τα 4 αλμπινο αν μείνουν λευκά η οχι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eιχα ενα καρδιναλιο στραβο που ειχε φτασει 4 ετων και εφτασε τελικα να κολυμπαει καθετα.
Μεχρι και αναπαραγωγη ηθελε να κανει. Στο βιντεο διωχνει τα αλλα αρσενικα για να διπλαρωσει μαι θηλυκια. https://www.youtube.com/watch?v=SYcGXFZsDg8 Εζησε μια χαρα και εφυγε ησυχα σε βαθεια γεραματα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πείσε τη γυναίκα σου για νέο ενυδρείο! | Plakas | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 32 | 12-01-12 00:14 |
Χρυσόψαρο και Amano | magman | Χρυσόψαρα | 10 | 09-12-10 10:49 |
AMANO | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 19-01-09 22:42 |