|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως βρε παιδιά το ξύλινο όπως το βλεπω μου φαίνεται πιο στηβαρή κατασκευή, εννοώ αυτο που έχω φτιάξει εγώ, και στο χώρο που το έβαλα είναι το ιδανικό. Για το πόσο θα αντέξει, εδω θα είμαστε και θα τα λέμε, και εύχομαι να τα λέμε για πολλά χρόνια ακόμα ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ώρα η καλή Τζιμ !
Κάντο γυάλινο γιατί με 300 λίτρα στο πάτωμα δεν κρατάει γάμος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αχαχαχαχα.....οχαχαχαχαχα...θα πεσω κατω απο τα γελια...φιλε μου ακομα μενω μονος...οποτε αυτο θα ειναι χωρις την γυναικα...στην γυναικα θα εχω γυαλι....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάσο τότε.....πριν το γάμο οι πάσης φύσεως δοκιμές επιτρέπονται
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αχαχαχα..μου εφτιαξες την μερα...
|
|
|||
|
|||
![]()
19:28 μου φτιαξες την ημερα.. εκει στην Ικαρία πρέπει να αργεί να νυχτώσει!!!
Φίλε ότι προλάβεις πριν το γάμο κ λες στην γυναίκα , με αυτά με βρήκες .. μετά το γάμο δεν έχει τέτοια κόλπα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και απο εμένα.
Βλέποντας το προτζεκτ σου είπα και γώ να συνεισφέρω την γνώμη μου. Κατ,αρχας έκανες πολύ προσεγμένα βήματα ώς τώρα. Οι μεταλλικές γωνίες που έβαλες έιναι λίγο υπερβολή, αλλα για τα να έχεις ήσυχο το μυαλό σου καλα έκανες και τα έβαλες.. Όσο για την επένδυση του μέσα ενυδρείου εγω θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις τα εξής υλικά Aquadur για αστατωμα (και μόνο του κάνει αδιαβροχοποιηση ειναι εποξικο 2 συστατικών) Μετά Πολυαρεθενικο υλικό στους αρμους (hyperseal) Hyperdesmo για δεξαμενές για μόνωση. Το τελευταίο λόγο του οτι βγένει σε λεύκό για να το χρωματίσω έβαλα χρωστική τσιμέντου που είναι αδρανές υλικό. Πρώτα έκανα ένα χέρι καθαρού υλικού και μετα ένα χρωματισμένο. Όσον αφορά τα υλικά για την μόνωση πρόκειται για επαγγελματικά υλικά καλό θα ήταν οποίος τα επιλέξει να πάρει τηλέφωνο την εταιρεία που τα φέρνει και να ζητήσει οδηγίες. Επίσης έβαλα ανοξείδωτο νεύρο στο πάνω μέρος του ενυδρείου. Δεν Κάνει ούτε ένα χιλιοστό κοιλία. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη και προετημασια για ξυλινο ενυδρειο! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 25-06-13 14:27 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 06-05-10 17:12 |
ξυλινο ενυδρειο!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 17-12-09 15:50 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |