Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Greek Aquarist's Boards

Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-01-15, 23:16
Stavros7 Ο χρήστης Stavros7 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αττικη
Προεπιλογή

πανω κατω εσεις σαν πιο παλιοι λετε τα ιδια,γιατι το ανοιξα αυτο το θεμα,στην αρχη που μπηκα τα εβλεπα ολα ροδινα,δηλαδη αλληλεγγυη μεταξυ εμας ολων,μετα ομως αρχισα να αρχιζω να υποπτευομαι τα διαφορα,βεβαια σε αυτο το σημειο δεν το περιμενα του στυλ να μου χαριζεις εσυ και να πουλαω εγω,ειμαι και εγω καχυποπτς οπως ολοι νομιζω ως ενα σημειο,αλλα αυτο περναει σε αλλο επιπεδο πιστευω,σε κοροιδεια και ασεβεια στο προσωπο που σου τα δινει,θα διαφωνισω μονο στο οτι δεν υπαρχουν ευκολα και δυσκολα στο hobby μας,αποψη μου βεβαια..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-15, 23:39
polykarpos Ο χρήστης polykarpos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Λευκωσία-Κύπρος, Αθήνα-Μοσχάτο
Προεπιλογή

Φιλε κ συνονόματε , δεν εχει να κανει με καινουργιους κ παλιους κ όλοι ειμαστε παντα καχύποπτοι σε μια αγγελία γιατί όπως λένε , ποτε δεν ξέρεις!!!

ειναι ευκαιρία ή γουρουνι στο σακι ?

όσο για αυτό που έλεγα περί ευκολίας κ δυσκολίας , ναι , εννοείτε ότι υπάρχει ευκολία κ δυσκολία κτλ αλλά εννοώ ότι για ένα χομπίστα πρέπει όλα να είναι το ίδιο...

αν χάσω ένα γκάμπυ , για εμένα τουλάχιστον είναι το ίδιο σαν χάσω ένα αγγελόψαρο...

άσχετα με την τιμή , το βλέπω σαν ζωντανό, σαν φιλαράκι κ παρεούλα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-15, 23:41
Member

Προεπιλογή

σωστος απολυτα απο αυτη την αποψη
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-15, 08:24
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

ισχυουν ολα αυτα.η μονη διαφορα που εχω δει εγω στα παλιοτερα μελη απο τα νεοτερα,ειναι οτι υπαρχει μια γνωριμια μεταξυ τους.
ακομα και αν δεν ειναι προσωπικη(απο κοντα)οσο ναναι τον μαθαινεις καπως τον αλλον και ξερεις τι παιζει και τι να περιμενεις πανω κατω.
απο εκει ξεκιναει η "αλληλεγγυη" που βλεπεις.

και ισως δεν εχει να κανει τοσο με την παλαιοτητα του μελους,αλλα με το ποσο ενεργο μελος ειναι στο φορουμ.
δηλαδη και καποιον που δεν τον εχω γνωρισει απο κοντα,αν τον βλεπω εδω μεσα και μιλαμε καθε μερα σχεδον,
ε λογικο ειναι καποια στιγμη να τον εμπιστευτω.η να μην τον εμπιστευτω(αναλογως)

εκτος αυτου,ενα ενεργο μελος που μπαινει εδω μεσα, και αφιερωνει καθημερινα σχεδον το χρονο του για να το κανει,δεν εχει λογο να "κοροιδεψει" καποιον,
αφου συνηθως,αισθανεται ο ιδιος πως ειναι μελος του φορουμ.αλλιως δεν θα εμπαινε η δεν θα ασχολουνταν.

γιαυτο και το πρωτο πραγμα που λενε ολοι σχεδον σε νεα μελη οσον αφορα τις αγγελιες,ειναι το "κοιταμε τα παλιοτερα ποστ του πωλητη".
ειναι σημαντικο.
οι περισσοτεροι κοιτανε να κανουν το χομπι τους,να περασουν καλα και να μαθουν νεα πραγματα που τους ενδιαφερουν.
οταν το κινητρο ειναι αυτο,τοτε στο 99% των περιπτωσεων,δεν υπαρχουν προβληματα.
ενταξει μια παρεξηγηση η παρανοηση μπορει να συμβει,αλλα ειναι κιαυτο ανθρωπινο και λυνεται ευκολα,
γιατι προκειται για ανθρωπους που μοιραζονται κατι που εχουν κοινο.
και στη συντριπτικη πλειοψηφια τους,οσους ανθρωπους εχω γνωρισει απο εδω μεσα,ειναι καλοπιστοι και με καλες προθεσεις.
ασχετα αν αναγκαζονται να γινουν και καχυποπτοι καποιες φορες.
αλλο το καλοπιστος,αλλο το κοροιδο.

αν το κινητρο ειναι διαφορετικο απο αυτο,τοτε βλεπουμε να αναφερονται προβληματα κλπ.
επειτα μαθαινεται κιολας.μη νομιζεις.

και εκτος αυτου,οταν εισαι σε ενα φορουμ οπου ο αλλος δεν σε γνωριζει προσωπικα,και δεν ξερει τι ανθρωπος εισαι και το μονο που βλεπει ειναι τα γραπτα σου,
το να χασεις την εμπιστοσυνη των υπολοιπων μελων,ειναι σοβαρο θεμα.ειδικα αν θες να συνεχισεις να εισαι ενεργο μελος μια κοινοτητας.
ειναι να μη σου βγει το ονομα που λενε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-15, 09:06
Member

Προεπιλογή

σωστος και εσυ,παντος σε οσα Post εχουν γραφτει υπαρχε μια κοινη αποψη..θα με ενδιεφερε να εβλεπα και μια αλλη οψη (αποψη) του νομισματος που λενε ομως,να δω και εκεινο το σκεπτικο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-15, 10:03
polykarpos Ο χρήστης polykarpos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Λευκωσία-Κύπρος, Αθήνα-Μοσχάτο
Προεπιλογή

χμμμ εσυ πρεπει να εισαι Σταυρή της δίωξης οικονομικού εγκλήματος!

σε μια οικογένεια όπως είμαστε εμεις εδω (κ τολμώ να βάζω κ εμένα μέσα γιατι απλά έτσι νοιώθω) ακόμη κ αν γίνει μια στραβή , έχουν συμπαρασταθεί ΟΛΟΙ με τον τρόπο τους αν υπαρχει πραγματική αδικία.

εσυ ψαχνεις κάτι συγκεκριμένο γιατί η άλλη όψη του νομίσματος ΠΑΝΤΑ υπάρχει κ θα υπάρχει απλά , όπως είπαν κ τα παιδιά , προσπαθούμε να μην αφήνουμε περιθώρια να ευδοκιμήσει.

επίσης μιας κ έγινε αναφορά περι αγορών , υπάρχουν άνθρωποι που είναι χωρίς δουλειά κ έδωσαν αρκετά πράγματα που ήταν περίσσια ή ακύρωσαν ολόκληρο σύστημα , ενυδρείο φίλτρα , ζωντανά τα πάντα!

αν έχουν ζωντανά κ μπορούν να τα δώσουν , εφόσον είναι υγιέστατα τα ζωντανά γιατί να μην πάρει ο άνθρωπος το κατι τις ?

αυτό που ΔΕΝ θέλει κανένας μας είναι να υπάρχουν άτομα είτε που παίρνουν ψαράκια δωρεάν κ μετά τα πουλάνε εδώ αλλού κοκ ή άτομα που τα ψαράκια ήταν άρρωστα κ μετά τα πουλάγανε για να τα ξεφορτωθεί ή άτομα που ξέρουν οτι ενας εξοπλισμος έχει πρόβλημα κ μετά σου λέει "ρε φίλε ήταν μια χαρά εδώ , μήπως σου έπεσε κ έσπασε?"

όπως ειπε κ ο φίλος , άλλο καλόπιστος κ άλλο κορόιδο !

αλλά αυτό με τη άλλη όψη του νομίσματος... με βάζει σε σκέψεις... είναι κάτι συγκεκριμένο που θες να πεις ?

τέλος , μια αγγελία είναι πάντα μια αγγελία , βέβαια αν πάρεις λχ απο εφημερίδα , δεν ξερεις σίγουρα τι είναι ποιος ειναι κοκ ενώ εδώ ξέρουμε λίγο πολύ ο ένας τον άλλο κ ακόμη κ αν έχουμε μεταξύ μας διαφωνίες για θέματα ενυδρειακά, σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε κανείς "πονηριά" γιατί απλά κάθε μέρα λίγο πολύ μπαίνουμε κ λέμε ακόμη εκείνη την περιβόητη "ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!"
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-15, 13:57
Το avatar του χρήστη tdinosauros
tdinosauros Ο χρήστης tdinosauros δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ioannina
Προεπιλογή

συμφωνω μαζι σας και λεω και το εξης,καλο το χαρισμα δε λεω,αλλα για να εκτιμησει καποιος κατι πρεπει να το πληρωσει και εννοω μια συμβολικη τιμη οχι τα πολλα για τα "απλα".μονο τοτε θα εκτιμησει καποιος αυτο που πηρε μιας και πολλοι λενε τζαμπα ειναι και να τα χασω δεν εγινε τιποτα και αδιαφορουν.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές