|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που λες γινεται σε στρωμενο ενυδρειο με καλη βιολογια και καλα στρωμενο βυθο..σε αστρωτο ενυδρειο η τροφη που θα μεινει κατω θα πιασει μυκητες 100%.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτα δε τα σκέφτηκα..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οσο ζεις μαθαίνεις...
![]() @Κλέο μερικές φορές δίνεις τόσο ώριμες απαντήσεις που νομίζω πως είσαι πάνω απο 40!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ξεκινήσει να βράζω τα mopani (μαύρο γίνεται το νερό!) και τα μουλιάζω σε νερό κάθε βράδυ... κάποια άλλη συμβουλή για να αποφύγω όσο το δυνατόν το καφετί χρώμα του νερού μόλις τα βάλω στο ενυδρείο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Change Water everyday You must
Until brown no more It becomes Δεν γνωριζω αλλο τροπο. Εχω βαλει σε ενυδρειο ξυλα απο κληματαρια, redmoor ( αν θυμαμαι καλα το ονομα ) και mopani. Και τα τρια ειδη την χρειαστηκαν την βδομαδα τους +κατι ψιλα με αλλαγες νερου για να φτασουν σε σημειο να μην βγαλουν τιποτα ( τουλαχιστον τοσο ωστε να ΜΗΝ το βλεπω εγω ) στο νερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού τα ξύλα είναι καινούργια ολότελα δεν μπορείς να το αποφύγεις.
Βάλε άνθρακα στο φίλτρο να απορροφήσει το περισσότερο χρώμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο 80 λίτρων | puntomad | Malawi | 5 | 22-12-13 21:39 |
Νέο ενυδρείο 60 λίτρων | tzetzos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-11-11 22:46 |
Νέο ενυδρείο 20 λίτρων | tony | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 27-04-09 12:33 |
ερωτήσεις για ενυδρείο 50 - 60 λίτρων | Theokyr | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 02-10-06 09:00 |