|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
sorry για το offtopic |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Αυτό με ξενίζει. Χαρην εντυπωσιασμού το χόμπι λειτουργεί αντίστροφα. ¶ντι να απολαμβάνουμε εμείς το ενυδρείο μας,το φτιάχνουμε για να εντυπωσιαζουμε τους καλεσμένους στο σαλόνι μας,την γκομενα,τους πελάτες του καταστήματος μας. Για να μην ΞΑΝΑγινω γραφικός σταματάω εδώ.Μπορεί να κάνω και λάθος μάζι σου βεβαία,που μάλλον κάνω γιατί διαφορετικά δε θα εμπενες στον κόπο να ρωτήσεις σε ενυδρειακο φόρουμ. Πω πω,βγάζω νεύρα ε? ![]()
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 10-01-15 στις 16:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει ρε παιδια μια ερωτηση εκανε και μπραβο του που ρωτησε!!
καντε του μια προταση για ψαρια που να ζουν σωστα σε 240 λιτρα και ειμαστε ενταξει.δε ζητησε να βαλει και πανγκασιους.απλα κατι μεγαλυτερο απο κοπαδοψαρα καταλαβα εγω. evperis γραψε μας τις διαστασεις που εχει το ενυδρειο που θες για να ξερουν τα παιδια τι προτασεις να κανουν...μην πας κι εσυ και βαλεις κανενα oscar μεσα και παθουμε εγκεφαλικο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.seriouslyfish.com/species...podus-spechti/
http://www.seriouslyfish.com/species...s-opercularis/ Αυτά ειναι ωραία και αρκετά μεγάλα ψαρια και ενα χαρέμι θα ηταν ωραίο στο 240 λίτρο. Ιςως και κανένα κοπαδοψαρο και γοβιους , κάπου έχει μια παρουσίαση στο φόρουμ ενα πολυ ζηλευτό ενυδρειο μ αυτη την σύνθεση. Εγω πάντως άμα είχα 240 αυτά θα εβαζα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να το ξεκαθαρισω......μεγαλο για μενα ειναι και μια λαμπιντο,οπως μου προτειναν.
Ημουν ξεκαθαρος μιλησα για επιτρεπτο μεγεθος. Ποιος ειπε οτι δεν θελω βιοτοπικο,τωρα εχω ας πουμε κριμπενσις σε προσεγγιση δ.αφρικης.απλα το βαρεθηκα. Σιγουρα δεν θελω να εντυπωσιασω κανεναν περα απο τα ματια μου....ποσο μαλλον τους χομπιστες,που μερικοι και αριστουργημα να δουν θα αρχισουν με gh kh η πετρα θα θελα να ειναι 3 ποντους αριστερα κτλ. Ασε που δεν το χω καν το ενυδρειο,το λεω στην αρχη,γιαυτο ρωτησα απο νωρις ------------------------- Ευχαριστω παιδια για τις προτασεις σας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evperis : 10-01-15 στις 17:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα καλοδιαβασης την ερώτηση σου θα καταλάβεις γιατί το πήραμε στραβά. Προφανώς δεν διατυπώθηκε σωστα εξ αρχής.
Ο δαίμων των μηνυμάτων ξαναχτυπά(?)
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον ο δαιμων της αποδοκιμασιας και του επικριτησμου
|
|
||||
|
||||
![]()
το εχουμε ξαναπει οτι ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγηται.
οφειλουμε ολοι μας να ειμαστε λιγο πιο συγκρατημενοι στις αποψεις μας και να μην παρεξηγουμε τα παντα με την πρωτη! εγω ως ερωτηση λαμβανω αυτο -ποια θα ηταν τα πιο μεγαλα η με ομορφα χρωματα ψαρια που θα βαζατε- και βαση αυτου οφειλω να εκφερω τη γνωμη μου για οποια πιθανη ψαροσυνθεση..ολα τα αλλα αφηστε τα στην ακρη και ας δινουμε το καλο παραδειγμα με την ομορφη εικονα που παρουσιαζουμε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για προσαρμογη ψαριου | Hobbit | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 08-01-15 00:22 |
ενα ομορφο 240λ | kws | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 27-09-10 13:13 |
piranha ενυδρειο!!!!!!!ριο 240λ | piranhas2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 11-10-08 17:56 |