|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου για αρχή το πετάς αυτό το πολύχρωμο χαλίκι, να βάλεις κάτι πιο φυσικό, χαλαζιακό ψιλό χαλίκι θεωρώ πως θα ήταν το ιδανικό.
Τα τεστ τώρα, κατά αρχήν μάλλον έχουν λήξει, βλέπω ένα 12 -2014 , που μάλλον λένε πως λήγουν τον Δεκέμβριο του 2014. Στο νερό κάνεις κάποια προετοιμασία ; γιατί δείχνει PH κάτω από 7 ΚΗ από ότι βλέπω κάτι μεταξύ 3 και 6 , πάντα με μπερδεύουν τα χρώματα που έχουν τα χαρτάκια. GH κάτι μεταξύ 7 και 14 , κάπου εκεί έχουμε στην Αθήνα, Νιτρικά και Νιτρώδη 0, το Νιτρώδη καλό αλλά Νιτρικά γιατί 0 ; μέτρησες μετά την αλλαγή ; Πάντως δεν τα εμπιστεύομαι τα χαρτάκια, και μια που έχουν λήξει είναι καλύτερα να πάρεις υγρά τεστ. Για το ψάρι δεν ξέρω αν μεγαλώνει άλλο ή όχι, περιμενε να δεις τι θα σου πουν και άλλοι, σίγουρα για το 30αρι δεν κάνει
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Νιονιος και το σπιτι του. | aNe | Bettas | 9 | 02-02-11 11:50 |
sumb εξω απο το σπιτι... | dim orestiada | Φίλτρανση | 4 | 30-01-11 12:59 |
οσμωση εξω απο το σπιτι | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-01-10 14:04 |
Tο καινoυριο σπιτι του dexter | johnpecn` | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 11 | 01-11-08 21:16 |