|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξεκινάει ενα θέμα κι όταν ποστάρεις, επιδιώκεις να το κάνεις μπου@@@λο! Δεν το ξέρω τον Σταύρο,ουτε κολλητός μου ειναι, το ιδιο φυσικά και εσυ Ουτε τον συνήγορο του θα κάνω Ούτε όμως ξέρω πολλους "επιχειρηματίες" οι οποιοι βάζουν 40% περισσότερα ψάρια σε μια παραγγελία, επειδή είδε μικρά τα ψάρια και φοβήθηκε μήπως υπάρχουν πολλές απώλειες Ουτε κολλητός του Γιώργου ειμαι - που τον προσβαλεις στο παραπάνω ποστ, ουτε δικηγόρο χρειάζεται κανεις μας εδώ μέσα Σταμάτα επιτέλους να γ#%ας κάθε θέμα στο οποίο θέλεις να θάψεις άλλους και στο οποίο μας πρήξεις τα @@, με την Carat ΣΟΥ! Αν γράφεις με σκοπό να βοηθήσεις συγχομπίστες, άσε τους γρίφους και τις εξυπνάδες και γράφε καθαρά! Αν γράφεις για να πουλήσεις μουρη, καλύτερα να μην το συνεχίσω Και ΟΧΙ αυτή τη φορά δεν ζητάω συγνώμη από κανεναν για το συγκεκριμενο ποστ, γιατι πλεον με εβγαλες απ τα ρουχα μου, με τον τρόπο που προσβάλεις άλλους και προωθείς την Carat σου! Πουλα την, τη ριμάδα να ησυχάσουμε... ![]() Κι αν δεν την πουλήσεις πέτα την στο ποτάμι... ή φάτη την! ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 08-01-15 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρο στίγμα. | achisael | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 8 | 17-01-11 00:00 |
Μαύρο φόντο.Αξίζει? | pavlos1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 18-11-10 18:31 |
Μαύρο ψιλόκοκκο χαλίκι | kostas_dimi_xapsas | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-03-09 07:44 |
Μαύρο χάλι!!! | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 18-12-05 13:45 |