|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ψαρια...
|
|
|||
|
|||
![]()
τι ψαρια? αν ειναι να έβαζες καμια παγίδα για τα σαλιγκάρια αρκεί να μην μπουν μέσα τα ψάρια !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω γκαπυς, ισως βαλω και αλλα assasin, ισως κανε δουλεια, καμια 15 ισως ακομα, ε?
|
|
|||
|
|||
![]()
είχα βάλει παλαιότερα Botia dario , τα πήρα απο ένα φίλο , κ εξαφάνισαν όλα τα σαλιγκάρια , μαζί με τα γκαμπις μου.....
εχουν ενα θεμα με τις ουρες κ τα αρσενικα ιδίως την έχουν!!! θα πρότεινα να έβλεπες για παγίδα παρά να φορτώνεις hellena... δες κάτι σαν αυτό εδώ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Τα Botia dario τρώνε τα Melanoides ; Ειναι λιγο σκληρα αυτά , μόνο κανα puffer πιστευω ίσως να τα καθαριζε
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 07-01-15 στις 23:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τα helena τα ειχα πριν βαλω τα melanoi...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το καλυτερο για εμενα ειναι μειωση του ταϊσματος και υπομονη. Τα helena δεν θα εξαφανισουν μεγαλους πληθυσμους απο λαθρεπιβατες αμεσα. Θελουν χρονο.
|
||||
|
||||
![]()
κανουν καλη δουλεια..
αν δεν τα θελεις ομως,ταιζε μονο τα γκαπυ , ισα -ισα να τρωνε αυτα και να μην μενει κατω τροφη.. τα helena θα στραφουν προς τα m.tuberculata κι αυτα θα αναπαραγονται λιγοτερο.. προφανως ταιζεις πολυ , γι αυτο τα helena δεν τα τρωνε και τα αλλα πληθαινουν |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω και ανκιστρους και cory, και βαζωκαιταμπλετες βυθου, ισως απο εκει τρωνε τα helena
|
|
|||
|
|||
![]()
Τακη , αν κ ειναι απο τα μικρότερα στο είδος Botia κ απο τα πιο σχετικά ήμερα , παραυτα εχουν μασέλα ατσαλινη τα ατιμα!
τα είχα κοπάδι των 4 κ μόλις τα έβαλα με το σακούλι μέσα , στην κυριολεξία γυάλισε το μάτι τους! (τα είχε κ λιγο νηστικά ο συνάδελφος) , μόλις μπήκαν μέσα κάνανε στην κυριολεξια σαν τρελά!!! μια δεξιά μια αριστερά!!! το δε βραδυ που βγαίναν τα Μαλαισιανά για τσάρκα , έπεφταν στρακα στρούκες!!! η όλη ιστορία κράτησε 4 μέρες... την 5η αρχίσανε να κυνηγάνε τις γκαμπο-ουρές! |
|
|||
|
|||
![]()
Τρωνε και τα helena?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Clea Helena (Anentome Helena) | HeliosPanoptes | Σαλιγκάρια | 6 | 29-07-12 11:51 |
Σαλιγκάρι δολοφόνος (Antentome helena ή Clea helena ) | faceck | Σαλιγκάρια | 16 | 20-05-12 22:47 |
Clea Helena | johnyfy | Σαλιγκάρια | 0 | 28-09-11 10:29 |
Clea helena | klipitiklopos | Σαλιγκάρια | 3 | 25-04-11 10:41 |