|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τρεχα βγαλε ακρη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φίλη evikostas, δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά δες τι λένε για τα θερμομετρα υδραργυρου https://www.google.gr/search?q=%CE%B...WEEsa0Ue2ygtAN από την άλλη όμως ας το ψαξουμε περισσότερο, αν θυμασαι τι χρώμα είχε το υγρο που εδειχνε τη θερμοκρασία θα βοηθούσε, αν ήταν κόκκινο (που συνήθως είναι) δεν είναι υδραργύρου, αν είχε μεταλλικο γυαλιστερό χρώμα τότε ήταν υδραργύρου. Πιστευω πως δεν πρεπει να ήταν οινοπνευματος γιατι από συνήθεια και τα αναλογικα θερμόμετρα με οινοπνευμα υδραργύρου τα έλεγαν. Επίσης τα μπιλάκια που βλεπεις στο βυθό, τι χρώμα έχουν αυτά, αν είναι μεταλικό ισως είναι υδραργύρου , αν μπορείς με κάτι μακρύ να τα ακουμπησεις (οχι με τα χερια, και αν μπορείς να μη βάλεις τα χερια μεσα στο νερό) να δεις αν είναι μαλακά ή σκληρα, αν όταν τα ακουμπας διαλύονται σαν να ειναι υγρο και έχουν μεταλικό χρωμα είναι υδραργύρου, αν είναι σκληρα δεν είναι. Δεν ξερω πως αλλιώς να σε βοηθήσω ------------------------- Το θερμόμετρο ήταν ακριβώς έτσι ; ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 07-01-15 στις 17:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι σαν και αυτο. Ξέρω για τον υδράργυρο. Γιαυτό και το είπα. Το υγρό ήταν κόκκινο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχει μεγάλο φίλτρο το ενυδρειο της μητερας σου για να παρεις μπολι ; Αν μπορεις παρε τεστ να κανεις μετρήσεις και στα 2 ενυδρεια μήπως μπορεσεις να βάλεις κάποια ψαρια στο άλλο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θα ηθελα την γνωμη σας | PANAHSSS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-04-14 20:42 |
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ | babis100nx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 24-08-10 15:47 |
Πεθάνανε οι γαρίδες κατά τη μεταφορά ενυδρείου | @@nikos@@ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 15 | 20-06-10 19:29 |
θα ηθελα τα φωτα σας | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-01-09 15:20 |
θα ηθελα την γνωμη σας | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-01-08 22:39 |