|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ήταν δύσκολο τελικα!
![]() Μερικές διευκρινιστικές ερωτήσεις : Ποιο φίλτρο έχεις, με τι υλικά και πότε έγινε η τελευταία μέτρηση στο νερό? Το ενυδρειο πως έστρωσε? Τι ψάρια είχε πριν βάλεις τα τιγράκια? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Το ενυδρειο εστρωσε με αμμωνια που εβαζα που ειχα παρει απο το φαρμακειο, εννοειται χωρις ψαρια... Το ενυδρειο το πηρα απο ιδιωτη δεν ξερω τι ψαρια ειχε αυτος. Τα τιγρακια ειναι τα πρωτα και μοναδικα που εβαλα εγω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικα, χωρίς μετρήσεις δεν μπορώ να πω το οτιδήποτε. Η μια μέτρηση πριν το καλοκαίρι δεν αποτελεί εγγύηση για οτιδήποτε Αν θες περίμενε τις γνώμες κι άλλων... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να ξανακανω μετρησεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό θα ήταν να κάνεις φρέσκιες μετρήσεις όπως ήδη ειπώθηκε.
Το ph για Αθήνα ειναι πολύ τσιμπημένο. Μήπως έχεις κάτι μέσα που ανεβάζει ph και σκληρότητες; Το seriously fish δίνει ph 6-8 αλλά ιδανικό είναι το 6.7-6.9 όπου και αναπαράγονται τα ψάρια αυτά Εσύ αν μετράς σωστά είσαι πάνω κι απ το ανώτατο όριο. Δεν λέω ότι αυτός είναι ο λόγος των θανάτων αλλά όλα παίζουν τον ρόλο τους. Δεν βάζεις και καμμία φωτό;
|
|||
|
|||
![]()
Δε νομιζω να εχω κατι που να ανεβαζει το ph. Εχω μια ριζα και μια πετρα που μου ειπε αυτος απο το pet shop οτι δεν ανεβαζει το ph.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως βαλε μια φωτο.
Το οτι σου ειπε οτι δεν επηρεαζει η πετρα, δεν παει να πει οτι ισχυει κιολας. Κανε και μετρησεις οταν μπορεσεις παλι, να δουμε.
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει θα βαλω φωτο ή σημερα πιο μετα ή αυριο..
Μετρησεις θα κανω αυριο και θα σας πω... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τιγρακια και φως | nikos24 | ¶λλα ψάρια Ασίας | 204 | 19-05-15 00:23 |
Σημαντικη πληροφορια για τα τεστ ΝΟ3 Νιτρικων | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 03-06-12 22:29 |
τιγρακια | ilias13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 21-03-11 15:30 |
τυρφη σε τιγρακια? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-09-09 18:14 |
τιγρακια | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-03-08 16:48 |